ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 03 touko 2014 10:21

RoPS haastattelee 5-6 toimitusjohtajaehdokasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Lahtisen (keskellä) jatko RoPSissa ratkeaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Hän ei ole ollut tyytyväinen peliaikaansa. Päätöksen asiasta tekee valmentaja Juha Malinen, joka kuvassa kättelee vaihtoon tulevaa Nicholas Otarua. Mika Lahtisen (keskellä) jatko RoPSissa ratkeaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Hän ei ole ollut tyytyväinen peliaikaansa. Päätöksen asiasta tekee valmentaja Juha Malinen, joka kuvassa kättelee vaihtoon tulevaa Nicholas Otarua. Kuva: Jussi Leinonen

Runsaan kuukauden ilman toimitusjohtajaa ollut Rovaniemen Palloseura haastattelee kuluvan kuun aikana potentiaaliset ehdokkaat tehtävään.

– Hakemuksia tuli noin 30. Toukokuun aikana haastattelemme 5-6 henkilöä, joista uusi toimitusjohtaja löytynee, luotti RoPSin puheenjohtaja Risto Niva.

Puheenjohtaja oli yllättynyt, että pelkästään netissä ollut ilmoitus tuotti näinkin paljon hyviä ehdokkaita. RoPS hakee Nivan mukaan enemmän liiketoimintaosaajaa kuin urheiluseurajohtajaa.

Jari Ilola vastaa jatkossakin urheilupuolesta. Toimitusjohtajalla pitää olla liike-elämän kokemusta sekä näkemystä taloudesta ja myynnistä, Niva summaa.

RoPS ei voi puheenjohtajan mielestä seilata kovin pitkää ilman toimitusjohtajaa.

– Sellainen tarvitaan ja mahdollisimman pian.

RoPS joutui hakemaan uutta toimitusjohtajaa kun Antti Hietakangas siirtyi huhtikuun alusta Skanska Asfaltin palvelukseen.


RoPSin pelaajarintamallakin saattaa tapahtua vielä muutoksia ennen kuin siirtoikkunan sulkeutuu ensi tiistaina 6.5.

Tapetilla on lähinnä Mika Lahtisen mahdollinen siirtyminen kotikaupunkinsa Tampereen Ilveksen Ykkösen joukkueeseen. Lahtinen ei ole ollut tyytyväinen niukkaan peliaikaansa. Viime kaudella Lahtinen oli tärkeä pala RoPSia, kun hänet pystyi istuttamaan usealle eri pelipaikalle. Tuolloin hän pelasi 30 ottelussa. Nyt hän on ollut kentällä vain yhdessä ottelussa viidestä ja silloinkin vaihdosta.

– Jos Lahtinen ei pääse pelaamaan, ei ole järkeä häntä väkisin pitää joukkueessa. Hän on avauskategorian miehiä palkkapuolella, joten penkillä istuttaminen ei ole kummankaan osapuolen etu, näkee Risto Niva.

Päätöksen asiasta tekee viime kädessä valmentaja Juha Malinen. Malista tilanne askarruttaa juuri nyt sen vuoksi, että ykköshyökkääjä Aleksandr Kokko on reisivammansa takia sivussa muutaman viikon. Lahtinen on yksi vaihtoehto hyökkäykseen.

– Muuta liikettä meillä ei tapahdu, Risto Niva totesi.

RoPSin alkukausi on ollut pelillisesti hieman alavireinen. Neljästä kotipelistä saldona on yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Alkukausi on ollut pettymys yleisömäärissäkin, sillä neljän pelin keskiarvo on 1209. Viime kaudella joukkue oli liigassa toiseksi viimeinen, mutta koko kauden keskiarvo oli silti 1653.

Sanomattakin on selvää, että menestys ja yleisömenestys käyvät käsi kädessä.

RoPS jatkaa liigapelejä tänään Turussa kohtaamalla Turun Palloseuran.

Risto Pyykkö
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1314 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309