maanantai, 24 maaliskuu 2014 17:10

RoPS hakee toimitusjohtajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Oletko sinä RoPS:n uusi toimitusjohtaja?

RoPS:n toimitusjohtajana vastaat perinteikkään seuran menestymisestä sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Avaintehtävänäsi on seuran myynti- ja markkinointitavoitteiden toteuttaminen.Toimit myös esimiehenä kaikille seuran työntekijöille ja tätä kautta vastaa myöskin seuran urheilullisesta menestymisestä. Toimitusjohtajana raportoit työstäsi seuran johtokunnalle.

RoPS tarjoaa toimitusjohtajalle yrittäjähenkisen työn jonka palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tuloksiin sidotusta provisiosta. RoPS on jo tällä hetkellä yksi suomalaisen jalkapalloilun huippuseuroista ja pohjois-suomen suurin jalkapalloseura. Tavoitteenamme on kehittää toimintojamme edelleen. Haluamme olla tulevaisuudessa niin urheilussa kuin taloudessa suomalaisen jalkapalloilun kärkiseura.

Mikäli sinua kiinnostaa johtaminen urheilun parissa sekä RoPS:n vieminen uudelle tasolle niin ota yhteyttä seuran puheenjohtaja Risto Nivaan 0400 694774 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemuksesi toivomme olevan perillä 4.4.2014 mennessä.

© 2014 RoPS

 

Luettu 1517 kertaa