ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 11 joulukuu 2013 08:59

Perinteinen Tapsan turnaus Ounashallissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Perinteinen, jo kuudetta kertaa peräkkäin järjestettävä jalkapallon hyväntekeväisyystapahtuma Tapsan turnaus pelataan jälleen tapaninpäivänä Ounashallissa. Turnauksen järjestävät FC Santa Claus AC ja Rovaniemen Palloseura. Turnaukseen kokoontuvat tavan mukaan nykyiset ja entiset rovaniemeläiset ja rovaniemeläislähtöiset jalkapalloilijat.Joulunaika kokoaa monet muualle muuttaneet takaisin kotiseudulleen, ja turnaus on mukava tilaisuus tavata vanhoja tuttuja ja samalla pelata futista hyväntekeväisyyden merkeissä. Kentällä taitojaan näyttävät niin liigapelaajat kuin alasarjajyrätkin.

Tapsan turnaus on rovaniemeläisen jalkapalloväen hyvähenkinen tapahtuma, jossa pelataan täysillä, mutta ei tosissaan. Tuomareina toimivat Rovaniemen Erotuomarikerhon ammattitaitoisen viheltäjät. Tapaninpäivän mittelöt tarjoavat katsottavaa myös yleisölle, jolla on tapahtumaan vapaa pääsy.

– Tämän vuoden turnauksen lahjoituskohdetta ei ole vielä päätetty, vaan joukkueet voivat ehdottaa sitä ilmoittautumisen yhteydessä, turnauksen puuhamies ja Santa Clausin puheenjohtaja Juha Eteläinen kertoo.

Aiempina vuosina lahjoituskohteina ovat olleet esimerkiksi Lapin Keskussairaalan lasten osasto, LKS:n lasten psykiatrinen osasto, nuorten sosiaalityötä tekevä Akkia Oy ja Erityislasten Omaiset ry.

– Mukaan mahtuu 12 joukkuetta, ja viime vuoden joukkueet ovat etusijalla, Eteläinen jatkaa.

Ilmoittautua voi 15.12 mennessä vapaamuotoisesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoitukseen tulee liittää mukaan joukkueen nimi, yhteyshenkilö ja mahdollinen esitys keräyskohteeksi. Ilmoittautumismaksu on 120 euroa joukkueelta, ja se menee lyhentämättömänä keräyskohteelle.

Hallitseva mestari on RoPSin vuoden 2003 A-pojat.

Markku Saukko
© 2013 Lapin KansaLuettu 2636 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309