Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 09 heinäkuu 2013 11:15

Jalkapalloväki keräsi 5.730 euroa hyväntekeväisyyteen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kerätty lahjoitus 5730 € luovutettiin RoPS-KuPS ottelun puoliajalla Antti Hietakankaan (vas.) ja hyväntekeväisyysottelun puuhamiehen Matti Poikajärven (oik.) toimesta. ELO ry:stä lahjoitusta vastaanottamassa oli puheenjohtaja Mauri Hakulinen. Kerätty lahjoitus 5730 € luovutettiin RoPS-KuPS ottelun puoliajalla Antti Hietakankaan (vas.) ja hyväntekeväisyysottelun puuhamiehen Matti Poikajärven (oik.) toimesta. ELO ry:stä lahjoitusta vastaanottamassa oli puheenjohtaja Mauri Hakulinen.

RoPS A 1988 joukkueen ja Rovaniemen Yrittäjien välinen hyväntekeväisyysottelu pelattiin Keskuskentällä perjantaina 5.7. Paikalla oli noin parisataa katsojaa. Hyväntekeväisyyskohteena oli Erityislasten Omaiset Ry, Elo.

ELO eli Erityislasten Omaiset ELO ry on vuodesta 2000 toiminut vertaistukiyhdistys yli diagnoosi-, kunta- ja järjestörajojen. Erityisperheeksi määritellään perhe, jossa on yksi tai useampi erityistä tukea tai hoivaa tarvitseva lapsi tai nuori.
Ottelun alussa RoPS A 1988 joukkue muisti vanhoja valmentajiaan, joukkueen johtoa ja huoltajia "Mestareiden tekijät" lautasilla. Joukkue kiitti myös emoseura RoPS:a ja Rovaniemen kaupunkia olosuhteiden ja puitteiden järjestämisestä lajin harjoitteluun, pelaamiseen ja menestymiseen.

Ottelussa nähtiin muutamia taidokkaita suorituksia. Ottelun tempo ei noussut kovin korkeaksi. RoPS-legenda, laitapakki Arto Autti ennätti paitsioon - ensimmäisen kerran peliurallaan. "Ehkä tuomarivirhe", kommentoi Autti.
Peli oli tasainen, mutta RoPS A-1988 hyödynsi tekopaikkansa tehokkaammin. Joukkueen kolmesta maalista vastasivat Jouni Seppälä, Matti Poikajärvi ja Mika Lumijärvi. RoPS A1988 -joukkueen maalivahdin, Tarmo Pallarin ketterät syöksytorjunnat vesittivät muutamat Rovaniemen Yrittäjien vaaralliset laukaukset. Kavennuksen ottelun loppuhetkillä täräytti epäsuorasta vapaapotkusta ylänurkkaan Sime Yliaska ja näin loppulukemat olivat 3-1. Ottelun päätuomarina toimi Jarmo Törmänen ja avustavina erotuomareina Reijo Seppälä ja Esa Majava. Puoliajalla toteutettiin rangaistuspotkukilpailu. Maalia vartioi Matti "Kolli" Vikman. Jokainen Kollin torjuma laukaus tuotti 10 euroa lisää hyväntekeväisyyspottiin.

Tärkeintä tapahtumassa oli varojen kerääminen hyväntekeväisyyteen. Yritykset ja yksityishenkilöt ottivat haasteen hienosti vastaan ja osallistuivat ottelutapahtumaan ja potin kartuttamiseen. Ottelutapahtuman tuotto koostui lahjoituksista pääsylipuista ja rangaistuslaukauskisan tuotoista. Lahjoituksen kokonaissumma oli 5.730 euroa. Lahjoitus luovutettiin lauantaina RoPS-KuPS –ottelun puoliajalla ja sen vastaan vastaanotti Elo Ry:n puheenjohtaja Mauri Hakulinen.

 Joukkueet ja tuomarit yhteiskuvassa.

RoPS A 1988: Matti Poikajärvi, Ari Auvinen, Mika Tapio, Keijo Uusimaa, Seppo Viiri, Jouni Seppälä, Kai Alt, Petri Tiensuu, Tarmo Pallari, Tomi Tiainen, Markus Kiprianoff, Esa Viiri, Jukka Inkeröinen, Mika Huikari, Esko Kähkönen, Marko Raivio, Mika Lumijärvi, Matti Lumijärvi ja Hannu Haverinen.

Rovaniemen Yrittäjien joukkue: Risto Niva, Saraware, Pekka Rytilahti, K-Rauta Rovaniemi, Mika Kansanniva, EkaMilli, Mikko Uusitalo, City-Sport, Antti Hietakangas, Rops, Tero Kähkönen, Rovaniemen Kauppahuone, Matti Kutila, Kutilan Liikenne, Ville Lyytikäinen, OrsaSport, Kimmo Vitikka, Santas´s Fysio, Samuel Lumijärvi, Ravitolalaiva MS Lumikki, Petteri Karila, Arto Autti, Kunnon Paikka, Ville Halttu, Kodin Terra, Jarmo Dementjeff, Santa´s Fysio, Timo Niskakari, Lapin Keittiömaailma, Patrik Latvakoski, Lapin Lattiamestarit, Janne Vainionpää

Tuomarit: Reijo Seppälä, Esa Majava ja Jarmo Törmänen

Lisäksi tukijoina: Lapland Hotels, Lapin Kansa, Koskikapakki, Pohjolan Liikennekoulu, Värisilmä, Rovaniemen Väri ja Matto, LVI Jouni Vaarala, Hammaslaboratorio EStech, Kirjanpitotyö Seija Kupila, Teknos, Tikkurila, Asianajotoimisto Ylisuvanto, Leatherman, Kiinteistömaailma Rovaniemen Kodit, Fennia, Kaiverrus Kallio, Ravintola Comico, Monitoimimies Jaska Puolakka, Ulla Pöllänen, Eija ja Pentti Poikajärvi, Jyrki Raitanen, Mika Tapio, Veli-Pekka Paukku

© 2013 RoPS


Luettu 4508 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi