ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 06 touko 2013 10:00

RoPS ja Terveystalo jatkavat yhteistyötään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapalloseura RoPS ja Terveystalo Sport jatkavat yhteistyötään kahdella vuodella. Sopimus kattaa urheilutapaturmien ja seuran pelaajien terveyden hoitamisen sekä markkinointiyhteistyön.Rovaniemen Palloseura nousi Veikkausliigaan kaudeksi 2013. Terveystalo pitää Suomen pohjoisimman liigassa pelaavan seuran joukkueet pelikuntoisina kausien 2013–2014 ajan. Kahden vuoden sopimus on jatkoa vuonna 2011 alkaneelle yhteistyölle.

– Yhteistyö Terveystalon kanssa on toiminut täydellisesti. Pelaajillemme on tärkeää päästä heti hoitoon tapaturman sattuessa ja saada kaikki palvelut saman katon alta, RoPS:n toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.

– Rovaniemen Palloseura liikuttaa myös monia nuoria. Meille on ilo olla mukana rakentamassa tervettä nuoruutta ja aikuisuutta, yksikönjohtaja Sirpa Lohi Terveystalo Rovaniemeltä kertoo.

RoPS:n naisten ja miesten edustusjoukkueita sekä junioripelaajia palvelee Terveystalo Rovaniemen toimipiste. Terveystalo Rovaniemi on yksi Suomen kahdeksasta Terveystalo Sport -yksiköistä. Yksikössä hoituvat niin erikoislääkäripalvelut, kuvantamiset, leikkaukset kuin laboratoriopalvelut. Kilpailumatkoilla, joita vuodessa kertyy kymmeniä, hoitoon voi hakeutua myös muiden paikkakuntien toimipisteisiin.

Yhteistyösopimuksen myötä seura saa Terveystalolta oman yhteyshenkilön. Terveystalo Sportin urheiluseurakoordinaattori avustaa esimerkiksi ajanvarauksessa ja varmistaa, että asiat hoituvat mutkattomasti. Urheiluseurakoordinaattoriin perustuva palvelumalli on Suomessa ainutlaatuinen.

Ennaltaehkäisten ehjänä

- Yleisimpiä syitä jalkapalloilijoille hakeutua hoitoon ovat nilkka- ja polvivammat. Pohjoisen olosuhteissa käytettävä tekonurmi ei anna periksi kuten oikea nurmi, mikä pitää ottaa huomioon pelissä, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Risto Kemppainen Terveystalo Rovaniemeltä kertoo.

Tapaturmien ja sairaanhoidon ohella tärkeä osa Terveystalo Sport -konseptia on ennaltaehkäisy. Kaikki RoPS:n pelaajat käyvät urheilijan terveystarkastuksissa.

– Pelaajiemme terveys on meille ensisijaista. Terveystalon urheilijoiden terveystarkastuksista saamme eksaktin tiedon pelaajien kunnosta ja terveydentilasta, Hietakangas toteaa.

– Urheilijoiden terveystarkastuksia tekevät siihen koulutetut lääkärit, jotka osaavat huomioida kilpaurheilun ja ammattimaisen urheilun erityispiirteet. Lisäksi olemme tarjonneet koko joukkueelle urheilijan terveystarkastuksia erikoispalveluna lauantaisin, Lohi kertoo.

Lisätiedot:

Terveystalo Rovaniemi, yksikönjohtaja, Sirpa Lohi, p. 050 408 4925, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö, Mika Kivinen, p. 0400 462 199,   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
RoPS, toimitusjohtaja Antti Hietakangas, p. 040 137 5110, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2012 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Luettu 2080 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309