ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 27 maaliskuu 2013 20:06

RoPS ja FC Lynx yhteistyöhön FC Santa Claus AC:n kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

FC Lynxiltä jalkapallon kolmosen sarjapaikan saanut FC Santa Claus AC on tehnyt seurayhteistyösopimukset sekä RoPSin että FC Lynxin kanssa. Yhteistyösopimukset mahdollistavat Lynxin ja RoPSin nuorten pelaajien vapaan siirtymisen Santaan.

Tiivistyvän yhteistyön perusajatuksena on kehittää Santasta ponnahduslauta nuorille pelaajille, jotka tähyävät Veikkausliigaan ja jopa ulkomaille.– Tämähän on loistava juttu, toivottavasti tulevaisuudessa myös moni Lynxin pelaaja ponnistaa Santasta eteenpäin, tiivistää FC Lynxin puheenjohtaja Pekka Saarinen.

RoPS luopuu A-poikien Ykkösen paikastaan - tilalle akatemiajoukkue

RoPS luopuu A-junioreiden ykkösdivisioonapaikastaan ensi kaudeksi. FC Santa Clausista tulee akatemiajoukkue, jonka tehtävänä on kasvattaa liigatason pelaajia RoPSiin. Samalla FC Santa Clausin valmennusryhmään liittyy hyvää työtä RoPSin junioreiden kanssa tehnyt Jari Alamäki.
FC Santa Clausin harjoittelumäärät nousevat Alamäen, ja valmennuksessa jatkavan Matti Hiukan, johdolla yhdeksään kertaan viikossa. Santan tavoitteena on olla Suomen eniten ja laadukkaimmin harjoitteleva ryhmä vuoteen 2015 mennessä.
– Alamäki on tehnyt hyvää työtä RoPSin A-junioreiden kanssa. Lisäksi Santan ja A-poikien alkukauden tasaväkiset ottelut PS Kemiä ja PK-37:ää vastaan sinetöivät päätöksen, että A-junioreiden Ykkönen olisi ollut poikien kehityksen kannalta väärä sarja. Nyt tehdään yhdessä elintärkeä väliporras tuleville huippupelaajille tänne Rovaniemelle, RoPSin urheilujohtaja Jari Ilola myhäilee.

Myös FC Santa Claus AC:n puheenjohtaja Juha Eteläinen on erittäin tyytyväinen uuteen malliin.
– Nyt on erittäin hyvä fiilis. Nuorille miesten pelit sekä koventuva vaatimustaso ja kurinalaisuus takaavat tasapuoliset mahdollisuudet kehittyä aivan huipputasolle. Jatkossa on enää poikien omasta tahdosta kiinni, miten pitkälle he pääsevät, Eteläinen kertoo.

© 2013 RoPS


Luettu 2716 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309