ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 21 tammikuu 2013 09:41

”Maailman kylmin jalkapalloseura”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS rynnisti brittiläisen The Sun -lehden urheilun kanteen. RoPS rynnisti brittiläisen The Sun -lehden urheilun kanteen.

Rovaniemen Palloseura, Rovaniemen kaupunki ja huippujalkapallo pohjoisissa olosuhteissa oli hienosti esillä perjantaina brittiläisen sanomalehden The Sunin nettisivuilla. The Sun on maailman suuri levikkisin päivittäin ilmestyvä englanninkielinen sanomalehti. Lukijoita lehdellä on päivittäin 8,5 miljoonaa.

Juttunsa The Sun oli otsikoinut osuvasti, ”Maailman kylmin jalkapalloseura”. Lehti esittää osuvan vertauksen, kuinka lumi sekoittaa jalkapallon ottelukalentereita Englannissa, mutta suomalainen pääsarjajoukkue harjoittelee, vaikka pakkasessa pystyy tuskin hengittämään. Nettisivustolla on lyhyt johdantojuttu ja reilun kahden minuutin pituinen video.
Kuvausryhmä vieraili Rovaniemellä marraskuussa, ja kuvista välittyy hyytävän arktinen tunnelma. Videolla RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas käy läpi seuran maineikasta historiaa jäisestä puukatsomosta käsin, ja RoPSin pelaajat harjoittelevat kuuraisella Keskuskentällä lämpömittarin näyttäessä 14 astetta pakkasta. Myös Movember-kampanja saa huomiota vahingossa, sillä Hietakankaalla on kuvissa reilut pensselit.
Britit saavat lisää haluamaansa ”arktista hysteriaa”, kun Tuomo Könönen kertoo pelanneensa jopa 18 asteen pakkasessa. Kuvausryhmä vieraillee myös Ounashallilla ja urheiluopistolla. Videolla on lisäksi kauniita kuvia talvisesta Rovaniemestä.
Hietakangas on otettu RoPSin saamasta huomiosta.
– Mukavaa, että meidät huomioidaan muualla maailmalla. Tällainen antaa puhtia omaan toimintaan.
Toimitusjohtaja uskoo näkyvyydestä olevan myös hyötyä.
– Uskon, että tämän koko luokan julkisuudesta on hyötyä myös Rovaniemen kaupungille ja paikallisille yrityksille.

Juttu ja video löytyvät seuraavasta osoitteesta: http://www.thesun.co.uk/ sol/homepage/sport/football/ 4751577/Snow-in-UK-Rovaniemen- Palloseura-are-thecoldest- team-in-football.html

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa

 

Luettu 2053 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309