Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 02 marraskuu 2012 16:10

RoPS mukaan verkkokumppanuuteen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Rovaniemen Palloseura on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä SLU ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.  

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Pelaa Veikkauksen pelejä ja tue RoPSia klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Veikkauksen banneria.


Terveisin,

Antti Hietakangas
toimitusjohtaja
Rovaniemen Palloseura


Luettu 1983 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi