ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 07 joulukuu 2011 20:21

Tapaninpäivänä tanssitaan taas pallon päällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Perinteeksi muodostunut Tapaninpäivän hyväntekeväisyys turnaus pelataan jälleen tutussa ympäristössä Ounashallissa. Turnaus kokoaa nuorempia ja kokeneempia rovaniemeläis-palloilijoita yhteen kinkun sulattelun merkeissä.

Yleisöllä on turnaukseen vapaa pääsy ja kanttiinissa on tarjolla kahvia ja makkaraa vapaaehtoisin maksuin. Turnaukseen otetaan mukaan ensimmäiset 16 joukkuetta. niin että viime vuoden osallistujat ovat kuitenkin etusijalla. Hyväntekeväisyys kohteen valinnassa voi myös tänä vuonna olla mukana ehdottamalla kohdetta joukkueen osallistumisen yhteydessä.

Joukkueiden osallistumismaksu on 120€ ja tuotot suunnataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteeseen.. Ilmoittautumiset vapaa muotoisina osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja mukaan joukkueen nimi sekä pelaajaluettelo. 

Luettu 2445 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309