ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 13 huhtikuu 2011 22:55

Ilari Raita-aho markkinointipäälliköksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ilari Raita-aho Ilari Raita-aho

RoPS:n markkinointipäällikkönä on aloittanut 11.4.2011 lukien Ilari Raita-aho, 36v. 
Ilari on viimeksi toiminut Rovaniemen Ammattikorkeakoululla luennoitsijana sekä FC Lynx Napapiiri Ry:n Johtokunnan jäsenenä.

“Rovaniemen Palloseura on viimeaikoina ollut julkisuudessa erinäisistä negatiivisista syistä johtuen. Tämä on kuitenkin enemmän kuin hyvä mahdollisuus rakentaa asioita uusiksi" - toteaa Ilari.
"Suomalaisena miehenä täytyy todeta, että jos sinivalkoisista väreistä puhalletaan pilliin vaikeina aikoina, niin on kai se jo melkein kansalaisvelvollisuus vastata tuohon kutsuun sekä rovaniemeläisenä että lappilaisena jalkapallon ystävänä."
"Voisi kai todeta, että aikoinaan 2007 aloittaessani vanhimman poikani mukana valmentamisen, en ensimmäisenä ajatellut, että tästä harrastuksesta ja työstä voisi tulla sama asia. On kuitenkin hienoa voida tehdä työnä sellaista, mikä on harrastuksenakin ollut jokapäiväistä ja on lähellä sydäntä. ”

© 2011 RoPS

 

Luettu 6655 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309