tiistai, 29 maaliskuu 2011 08:02

Hietakankaasta RoPSin toimitusjohtaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Antti Hietakangas Antti Hietakangas

Rovaniemen Palloseuran johtokunta on nimittänyt vt. toimitusjohtaja Antti Hietakankaan vakituisesti toimitusjohtajan tehtävään.
Seurassa aiemmin toiminnanjohtajan vakanssia hoitanut Hietakangas seuraa toimitusjohtajana viime keskiviikkona irtisanoutunutta Jouko Kiistalaa.

– Aloitan työt haastavassa tilanteessa. Edessä on uuden joukkueen rakentaminen, ja rakennustyön on oltava pitkäjänteistä. Tavoitteena ei ole vain tuleva kausi, vaan pitkällä aikavälillä menestyvä edustusjoukkue, Hietakangas
kertoo.
Puheenjohtaja Risto Nivan mukaan Hietakankaan nimitys toimitusjohtajaksi oli päivänselvä homma.
– Antti aloitti työt seurassa marraskuussa ja tuskin osasi kuvitellakaan joutuvansa tällaiseen pyöritykseen. Hän on hienosti hoitanut hommansa ja kantanut vastuuta.
Tällä hetkellä Hietakankaan vastuulle kuuluu edustusjoukkueen kasaaminen yhdessä päävalmentaja John Allenin kanssa. Korvattavaa riittää, sillä RoPS purki sopimukset yhdeksän vedonlyöntivilppiin sekaantuneen pelaajan kanssa. RoPS teki maanantaina sopimuksen nuoren maalivahdin Jaakko Hottin kanssa. Hotti on RoPSin 15. sopimuspelaaja.
Hietakankaan vastuulla on lisäksi markkinointi, yhteistyökumppaneiden etsiminen, ottelutapahtumien järjestäminen ja junioritoiminnasta vastaaminen. Myös bingon pitää pyöriä.
Nivan mukaan seuran palkkalistoille tarvitaan jatkossa lisää väkeä, mutta tarkasti asiaa ei ole vielä ehditty miettiä.

Markku Saukko, Johanna Sarriola
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2856 kertaa