ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 15 helmikuu 2010 10:01

RoPS hakee toiminnanjohtajaa - Kiistala osa-aikaeläkkeelle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jouko Kiistala jatkaa RoPSissa määräaikaisella pestillä. Jouko Kiistala jatkaa RoPSissa määräaikaisella pestillä.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävässä Rovaniemen Palloseurassa pyörähtää kevään aikana iso ratas, kun seuran pitkäaikainen toimitusjohtaja Jouko Kiistala jää osa-aikaeläkkeelle. Toukokuussa 62 vuotta täyttävä Kiistala jatkaa seuran palveluksessa määräaikaisella sopimuksella, sillä hänen vastuulleen jäävät edelleen bingo ja kiinteistöyhtiö.

- Seurat rahat on tehty pitkälle bingolla ja kiinteistöillä, joten niistä pidetään hyvä huoli, sanoo RoPSin puheenjohtaja Risto Niva.

RoPS hakee parhaillaan päätoimista toiminnanjohtajaa. Työpaikkailmoitus oli sunnuntain Lapin Kansassa ja Helsingin Sanomissa.

Työn kuva on laaja, sillä tehtäviin kuuluu mm. seuran urheilutoiminnan johtaminen, seuran toimintojen koordinointi ja johtaminen kaikille tasoilla, markkinointi ja yhteydet yrityselämään sekä yhteistyökumppaneihin. Toiminnanjohtaja raportoi tehtävistään seuran johtokunnalle.

Risto Niva myöntää, että tuossa on yhdelle riittävästi työsarkaa.

- Nykyajan urheilujohtajan on ymmärrettävä niin urheilua kuin liike-elämää. Katsotaan minkälaisia hakijoita tulee. Toivottavasti tulee sellaisia, että asiassa päästään nopeasti eteenpäin, esitti Niva. Hakuaika päättyy 26. helmikuuta.

Kiistala on merkittävässä osassa uuden toiminnanjohtaja perehdyttämisessä tehtäviin.

- Paljon riippuu siitä, minkälaisella kokemuksella uusi toiminnanjohtaja on varustettu. Jouko on ollut RoPSin palveluksessa peräti 31 vuotta. Hän on pitkälle yksin pyörittänyt seuraa, mikä on tänä päivänä harvinaista, Niva sanoo.

Vakavarainen seura

Kiistala on ollut ajoittain kiistelty persoona seurassa, mutta hänen aikaansaannoksiaan ei käy kiistäminen. RoPS on harvinaisen vakavarainen urheiluseura.

- Jouko on ollut välillä kovassa prässissä, mutta hommansa hän on hoitanut tosi hyvin, Niva kehuu.

Hän toivoo, että Kiistalan tietotaito siirtyisi seuraan myös tulevaisuutta ajatellen.

Kari Pyykkö
© 2010 Lapin Kansa 

Luettu 1527 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309