ROPSKAUPPA.FI                              

Keräyskutsu RoPS A 1988 joukkueen kapteenilta Petteri Seppälältä

RoPS:n A-juniorit voittivat jalkapalloilun Suomen mestaruuden vuonna 1988. Saavutus oli tuolloin merkittävä tapahtuma Rovaniemellä ja lienee edelleen ainoa jalkapalloilun rovaniemeläinen Suomen mestaruus. Mestarijoukkueemme on kokoontunut kunnioittamaan mestaruuttamme säännöllisesti viiden vuoden välein. Tulevana kesänä kokoonnumme seuraavan kerran, jolloin kyseessä on samalla mestaruutemme 30-vuotisjuhla.

Olemme perinteisesti pelanneet tapaamisemme yhteydessä jalkapallo-ottelun. Ottelutapahtuman tuotto ja tapahtuman ympärille järjestetty hyväntekeväisyyskampanjan tuotto on käytetty hyväntekeväisyyteen. Edellisen tapaamisemme yhteydessä vuonna 2013 lahjoitimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa Erityislasten Omaiset Ry:lle yli 5700€.

www.rops.fi/muut-uutiset/3196-jalkapallovaeki-keraesi-5730-euroa-hyvaentekeva

Tämän vuoden tapahtuman varainkeräyksemme tavoitteena on Suomen ja erityisesti Rovaniemen seudun kokonaisturvallisuuden parantaminen.

Sisäministeriön julkaiseman Suomen sisäisen turvallisuuden strategian yhdeksi päämääräksi on asetettu syrjäytymisen aiheuttaman turvattomuuden torjuminen ennalta ehkäisevästi. Mestarijoukkueemme 30-vuotisjuhlan hyväntekeväisyyskohteena on Rovala Setlementti Ry:n Moninet toiminta. 

MoniNetin toiminnan päämäärä on tukea maahanmuuttajien osallisuutta, osallistumismahdollisuuksia ja omia voimavaroja. Tavoitteena on edistää maahanmuuttajien ja suomalaisten kohtaamista ja tukea maahanmuuttajien kotoutumista. MoniNetin toiminta on ns. yleishyödyllistä järjestötoimintaa ja sitä rahoittaa STEA, Rovaniemen kaupunki ja Rovaniemen seurakunta Kuten aiemminkin, myös tämän vuoden varainkeruu toteutetaan rahankeräyslain määrittelemällä tavalla ja siihen on haettu lain mukainen hyväksyntä poliisiviranomaiselta. Moninetin toiminnasta lisää alla. 

Uskomme vahvasti, että yhdessä tekemällä on meillä aito mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti suomalaisen yhteiskunnan kehittymiseen ja sitä kautta omaan turvallisuuteemme. Sinulla tai edustamallasi taholla on nyt erinomainen mahdollisuus osallistua kanssamme Rovaniemen seudun kokonaisturvallisuuden parantamiseen. 

Avustasi vilpittömästi kiittäen,
Petteri Seppälä
A SM-88 joukkueen kapteeni / RoPS

Kauden 1988 mestaruusjoukkueen jäsenet: Kai Alt, Ari Auvinen, Hannu Haverinen (valm.), Kimmo Hiukka, Mika Huikari, Jukka Inke-röinen, Markus Kiprianoff, Esko Kähkönen, Matti Lumijärvi (joukkueenj.), Mika Lumijärvi, Tarmo Pallari, Matti Poikajärvi, Jyrki Raitanen, Jari Raivio, Marko Raivio, Jouni Seppälä, Petteri Seppälä, Mika Tapio, Tomi Tiainen, Petri Tiensuu, Aarno Uusimaa (huoltaja), Esa Viiri, Seppo Viiri

Takaisin keräyssivulle


Tulosta  

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227