ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 26 tammikuu 2019 23:32

RoPS/2 jahtaa Suomen Cupin avausvoittoa – Ounashalliin saapuu PS Kemi Kings

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jarkko Luiro on yksi harvoja RoPS/2:n pelaajia, joka on jo pelannut PS Kemi Kingsiä vastaan. Jarkko Luiro on yksi harvoja RoPS/2:n pelaajia, joka on jo pelannut PS Kemi Kingsiä vastaan. Oona Sarajärvi

Joko päästään Cupissakin voittokantaan? Rovaniemen Palloseuran farmijoukkueen RoPS/2:n urakka Suomen Cupissa jatkuu sunnuntaina ottelulla PS Kemi Kingsiä vastaan. Ottelu Ounashallissa alkaa kello 15.30.

Sunnuntain kohtaaminen on molempien joukkueiden toinen ottelu tämän vuoden Suomen Cupissa. Omassa Cup-avauksessaan RoPS taipui JS Herculesille 1-3. PS Kemi Kings kärsi tappion Kakkosen toiselle oululaisjoukkueelle OLS:lle luvuin 1-2.

Rovaniemen ja Kemin kohtaamisissa on aina oma jännitteensä, eikä sunnuntainen Cup-ottelu tuo poikkeusta. PS Kemi Kings pelasi vielä viime kaudella Veikkausliigaa, mutta tippui pelillisten esitysten päätteeksi aluksi Ykköseen ja lopulta talouden sanelemana aina Kakkoseen saakka.

Tämän päivän PS Kemi on käytännössä täysin eri joukkue, joka nähtiin Veikkausliigakentillä vain kolme kuukautta takaperin. Nyt PS Kemi koostuu vahvasti oman alueen pelaajista.

- Käytännössä meillä ei ole PS Kemistä juurikaan tietoa, RoPS/2:n valmentaja Vesa Tauriainen myöntää.

- Heidän joukkueensa tulee todennäköisesti muuttumaan vielä ennen kauden alkua, mutta eivätköhän he vielä tässä vaiheessa mene aika vahvasti paikallisin voimin.

Kemissä uutisoitiin pari viikkoa takaperin uuden päävalmentajan yhteydessä myös yhteistyöstä englantilaisen urheilumarkkinointiyritys Redstriken kanssa. Perämereltä kantautuneiden huhujen mukaan odotukset yhteistyöstä ovat kovat.

Toistaiseksi PS Kemi kuitenkin jatkaa ainakin pelaajiston osalta omin voimin.

RoPS/2:n osalta sunnuntain ottelun valmistautumista osaltaan mutkistaa Suomen Cupin sääntö, jonka mukaan sama pelaaja ei voi pelata Suomen Cupia sekä edustusjoukkueessa että farmijoukkueessa, vaikka joukkueet pelaavatkin täysin eri karsintoja.

Varsinaisen sarjakauden käynnistyessä tätä ongelmaa ei enää ole, mutta juuri tällä hetkellä peluuttamista joudutaan miettimään kohtalaisen tarkasti.

- Pidemmän päälle on meille ihan hyväkin, että osa pelaajista on edustuksen mukana, RoPS/2:n valmentaja Vesa Tauriainen tuumii.

- Olemme parin loukkaantumisenkin vuoksi hiukan siipirikkoisia, mutta lähdemme jälleen kehittämään omaa pelaamistamme varsinaista sarjakautta silmällä pitäen. Meillä on vielä runsaasti työmaata ihan peruspelaamisessa.

Suomen Cupin ottelu RoPS/2 vastaan PS Kemi Kings Ounashallissa sunnuntaina 27.1.2019 kello 15.30.

Luettu 3320 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227