ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 26 huhtikuu 2023 14:44

Alltime ja Kotimaailma mukana RoPS:n Nappulakesässä!

Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

RoPS:n Kesänappulat on kaikille lapsille sopivaa matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jossa tärkeintä on liikkumisen ilo ja pelaamisen riemu. Alltime ja Kotimaailma Oy ovat RoPS:n yrityskumppaneita Nappulakesässä 2023.

Rovaniemen Palloseuran yhteiskunnallinen palvelutehtävä on kasvattaa ja liikuttaa lapsia ja nuoria. Seuratoiminnassa mukana oleminen tarjoaa lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia, yhteenkuuluvuutta sekä yhteishenkeä.

RoPS yhdessä yrityskumppaneidensa kanssa haluaa tuoda sosiaalisten taitojen oppimista edistävän liikuntaharrastuksen mahdollisimman monen lapsen ulottuville.  

Alltime ja Kotimaailma Oy ovat mukana mahdollistamassa jalkapallokipinän syttymisen mahdollisimman monelle rovaniemeläiselle lapselle RoPS:n Respect-rahaston kautta. Rahaston tarkoituksena on tukea perheitä, joissa taloudellinen tilanne vaikeuttaa lasten harrastamista.

- Meille yrityksenä on tärkeää olla mukana mahdollistamassa ja kannustamassa lapsia liikunnalliseen elämäntapaan, joka tuo iloa, elämyksiä ja hyvinvointia, kertoo Kotimaailma Rovaniemen yrittäjä Juho-Matti Pekkala.

Alltimen markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti Kalskeen mukaan lasten harrastamisen tukeminen on yritykselle luonteva tapa kantaa yhteiskuntavastuuta.

- Arkityössämme huolehdimme muun muassa liikuntapaikkojen kunnossapidosta ja koemme merkitykselliseksi myös tällä tavoin olla mukana mahdollistamassa lasten liikkumista, jolla on pitkällä aikavälillä merkittäviä yhteiskunnallisia vaikutuksia.  

 

RoPS Kesänappulat starttaavat 4. toukokuuta. Tukihakemukset RoPS:n Kesänappulat 2023 -osallistumismaksuun kannattaa lähettää mahdollisimman pian.

Tukea haetaan vapaamuotoisella anomuksella, jossa perhe itse kuvaa tilannettaan ja perusteita haettavalle tuelle. Hakemus toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa ja Respect-rahaston säännöt

Luettu 660 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309