ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 14 helmikuu 2023 14:15

Ilmoittautuminen RoPS:n kesänappuloihin on auki!

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Nappuloiden kesäkausi käynnistyy 4. toukokuuta. Ryhmiä löytyy vuosina 2011–2020 syntyneille tytöille ja pojille.

RoPS:n Kesänappulat on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille 2011–2018 syntyneille lapsille. Toimintaa järjestetään lähikentillä eri puolilla kaupunkia. Pienimmät, vuosina 2019–2020 syntyneet lapset, voivat ilmoittautua mukaan perhefutikseen yhdessä vanhemman tai tutun aikuisen kanssa.

Perhefutiksessa tytöt ja pojat harjoittelevat samoissa ryhmissä, muissa ikäluokissa tytöille ja pojille muodostetaan omia joukkueita, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Ryhmiin otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, minimikoko ryhmälle on 10 osallistujaa.


Edullisempi hinta maaliskuun loppuun mennessä ilmoittautuneille

RoPS:n kesänappuloissa oli viime vuonna mukana lähes 600 lasta ja vähintään saman verran ilmoittautuneita odotetaan tänäkin vuonna. Kaikki ryhmät kokoontuvat arki-iltaisin kerran viikossa lähikentillä, jotka valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmien aikataulut varmistuvat huhtikuun loppupuolella ja toiminta starttaa 4.5.2023 ja jatkuu syyskuun alkuun asti.

Harjoitusten lisäksi kesän aikana järjestetään useampia yhteisiä pelipäiviä, joissa nappulajoukkueet ja nuorimmat ikäkausijoukkueet pelaavat keskenään.

Ilmoittautuminen kannatta hoitaa nopeasti, sillä maaliskuun loppuun mennessä ilmoittautuneet pääsevät mukaan edullisemmalla hinnalla. Nappuloiden ja Perhefutiksen hinta on 79 € / lapsi ja seuraavat sisarukset 69 € / lapsi. Huhtikuun alusta alkaen hinta +10€ / ilmoittautuminen.

Hintaan sisältyvät viikoittaiset ohjatut harjoitukset, pelipäivät (ei perhefutis), PUMAn pelipaita ja jalkapallo, vakuutus, Palloliiton pelipassi sekä seurakortti, jolla saa vapaan pääsyn RoPS:n Naisten ja Miesten Kakkosen kotiotteluihin.

Vuonna 2011 syntyneiden maksu on hieman suurempi (98 €) kuin nuorempien nappuloiden Palloliiton pelipassin ja vakuutuksen korkeamman hinnan vuoksi.


Tyttöpelaajia toivotaan myös uusiin ikäkausijoukkueisiin

Nappulatoiminnan lisäksi erityisesti vuosina 2012–2013 ja 2014–2015 syntyneitä tyttöjä kannustetaan lähtemään mukaan ikäkausijoukkueiden toimintaan. Hinta kesäajan toiminnalle on sama kuin nappularyhmissä.

- Talvella perustettuihin uusiin tyttöjen ikäkausijoukkueisiin kaivataan lisää pelaajia, joten kesän aikana tytöillä on mahdollisuus kokeilla harrastamista myös näissä ryhmissä ja toivottavasti mahdollisimman moni haluaa jatkaa harjoittelua joukkueessa myös kesän jälkeen, Auno jatkaa. 

Ikäkausijoukkueiden toiminta on ympärivuotista ja pelaajien ikätason mukaisesti tavoitteellista toimintaa, joissa kaiken keskiössä on kuitenkin liikkumisen ilo. Ikäkausijoukkueet osallistuvat myös Palloliiton sarjoihin ja muihin turnauksiin.


Ilmoittaudu mukaan nappulakesään osoitteessa www.ropskauppa.fi

Kysy lisää tyttöjen (2012-2015 synt.) ikäkausijoukkueista lauri.auno(at)rops.fi


Oletko kiinnostunut toimimaan nappulaohjaajana?

Nappularyhmien vetäjinä toimivat muun muassa RoPS:n vanhimmat junioripelaajat. Myös vanhemmat tai esimerkiksi opiskelijat, joilta löytyy valmiuksia ryhmän ohjaamiseen voivat toimia ryhmänvetäjinä. Kaikille ohjaajille järjestetään koulutus ennen kauden alkua.

Lisätietoja antaa Nappulapäällikkö Lauri Auno: lauri.auno(at)rops.fi

Luettu 1251 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309