ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 13 helmikuu 2023 11:53

Antti Okkonen palkittiin Palloliiton pohjoisen alueen palkintogaalassa

Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran junioripäällikkö valittiin vuoden lasten valmentajaksi.

Lauantaina 11. helmikuuta 2023 järjestettiin Palloliiton pohjoisen alueen Seurojen ääni -seminaari ja palkintogaala, jossa annettiin tunnustusta alueen seurojen ansioituneille toimijoille. Vuoden 2022 lasten valmentajana palkittiin Rovaniemen Palloseurassa keväästä 2021 junioripäällikkönä ja valmennusosaamisen kehittäjänä toiminut Antti Okkonen.

Okkonen vastaa 7–12 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien ikäkausijoukkueiden yhteisen valmennuslinjan toteutumisesta, toimii valmentajien tukena, ylläpitää seurayhteistyöverkostoa ja kouluttaa RoPS:n ja yhteistyöseurojen valmentajia.

Okkonen arvostaa saamaansa tunnustusta korkealle.

- Erityisen hyvältä tuntuu, että tunnustus tulee lasten valmentamisesta, sillä sieltä se jokaisen pelaajapolku lähtee, Okkonen kertoo.

- Muutenkin on mukavaa ja motivoivaa, että Palloliitto tällä tavoin gaalan avulla muistaa ihmisiä, jotka tekevät hienoa työtä lajin parissa.

Antti ”Suke” Okkonen on tuonut mukanaan seuraan, ja koko seurayhteistyöverkostoon, paljon uutta osaamista.

- Suke on erittäin osaava valmentaja ja hyvin pidetty henkilö sekä valmentajien että pelaajien keskuudessa. Hänellä on monipuolista osaamista sekä pelaajataustan että laaja-alaisen kouluttautumisen kautta. Lisäksi hän on luontainen lahjakkuus juuri lasten valmentamiseen, kehuu RoPS:n urheilutoimenjohtaja Jari Ilola.

Pelaajaurallaan Okkonen pelasi RoPS:n paidassa 200 virallista ottelua, toimi joukkueen kapteenina ja oli mukana voittamassa Suomen Cupia 2013 ja Veikkausliigan hopeaa kausina 2015 ja 2018. Koulutukseltaan Okkonen on Yhteiskuntatieteiden maisteri (johtamisen koulutusohjelma, Lapin yliopisto, 2021) ja lisäksi hänellä on UEFA B -valmentajapätevyys.

Luettu 1275 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309