ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 tammikuu 2023 17:38

RoPS:n B- ja C-tytöt etsivät maalivahteja

Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Ensi kaudella T15 ja T18 Ykkösessä pelaava joukkue etsii täydennystä tolppien väliin.

Rovaniemen Palloseuran B- ja C-tyttöjen joukkueissa harjoittelee tällä hetkellä pääasiassa vuosina 2007–2008 syntyneitä tyttöjä ja lisäksi mukana on muutamia pelaajia vanhemmista ikäluokista. Joukkue saavutti viime kauden päätteeksi karsintojen kautta paikan T18 Ykköseen ja tulevana kesänä pelejä pelataan sekä 15- että 18-vuotiaiden sarjoissa.

Joukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on muutoin hyvässä vauhdissa, mutta maalivahdeille on joukkueessa kova kysyntä.

- Etsimme maalivahteja T15 ja T18 sarjoissa pelaavien joukkueiden kokoonpanoihin. Mukaan voivat tulla kokeilemaan niin kokeneet konkarit kuin vaikkapa tauon jälkeen innostusta herättelevät pelaajat, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Lauri Auno.

Auno kehottaa kaikkia maalivahdinpaikasta kiinnostuneita olemaan mahdollisimman pian yhteydessä ja kysymään lisää.

- Joukkueessamme on hyvä tekemisen meininki ja loistava ilmapiiri, joten uusienkin tulokkaiden on helppo päästä mukaan porukkaan. Rohkeasti vain kokeilemaan treeneihin!

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä päävalmentajaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 045 274 0830

Luettu 528 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309