ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 19 lokakuu 2022 08:32

RoPSin pojat ylsivät Kai Pahlman -lopputurnaukseen

Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)
Joukkue on valmistautunut turnaukseen huolellisesti syksyn pimenevinä iltoina. SM-tason turnauksessa päästään mittaamaan, missä asioissa ollaan hyvällä tasolla ja missä on eniten kehitettävää. Joukkue on valmistautunut turnaukseen huolellisesti syksyn pimenevinä iltoina. SM-tason turnauksessa päästään mittaamaan, missä asioissa ollaan hyvällä tasolla ja missä on eniten kehitettävää.

Jalkapallolegenda Kai Pahlmanin mukaan nimetty turnaus toimii P15-ikäluokan SM-lopputurnauksena. Turnaukseen osallistuu 16 ikäluokan parasta joukkuetta.

Rovaniemen Palloseura on monen vuoden tauon jälkeen mukana 15-vuotiaiden poikien epävirallisessa SM-lopputurnauksessa. Turnaus järjestetään tällä kertaa Oulussa, 20.-23. lokakuuta.

Joukkueen päävalmentaja Jeremias Fisk odottaa viikonlopulta kovia pelejä. RoPS kohtaa alkulohkossaan Käpylän Pallon Helsingistä, Oululaisen OLS:n sekä Keski-Uusimaan Pallokerho PKKU:n.

- Turnaus on meille erinomainen tasonmittaustapahtuma. Joukkueemme pelaaminen on mennyt tämän kauden aikana todella paljon eteenpäin. Tämän viikon jälkeen osaamme arvioida, missä menemme suhteessa kansalliseen kärkeen.

Fiskin mukaan joukkue ei ole asettanut konkreettisia sijoitustavoitteita. Sen sijaan tavoitteena on esittää kauden parasta peliä, jonka seurauksena ryhmä voi saavuttaa sille parhaan mahdollisen tuloksen.

- Olemme valmistautuneet hyvin ja tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että pelaamme jokaisessa ottelussa mahdollisimman hyvin. Turnauksen jälkeen nähdään, mihin sijoitukseen se tällä kertaa riittää.

Turnaus tulee olemaan samalla 07-ikäluokan viimeinen tapahtuma omana joukkueena.

- Pitkään yhdessä olleesta ryhmästä muodostuu ensi kaudella kaksi B-juniorijoukkuetta 06-poikien kanssa. SM-lopputurnaus on paras mahdollinen tapa päättää yksi ajanjakso sekä pelaajien että joukkueen ympärillä olleiden osalta - tietynlainen loppuhuipennus, Fisk kertoo.

Kai Pahlman -turnaus Oulussa 20.-23.10.2022
Otteluohjelma Palloliiton Tulospalvelussa


Lisätietoja:

Jeremias Fisk
Vastuuvalmentaja
044 945 5263
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 1133 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309