ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 13 huhtikuu 2022 15:44

Riikka Asell aloittaa nappulapäällikkönä

Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Jalkapallokesä starttaa nuorimpien pelaajien osalta toukokuun puolivälissä. Kaikkein pienimmät ovat tervetulleita perhefutikseen yhdessä vanhemman kanssa.

RoPS:n Kesänappulat on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille 2010–2017 syntyneille lapsille. Toimintaa järjestetään lähikentillä eri puolilla kaupunkia. Perhefutikseen voivat ilmoittautua 2018–2019 syntyneet, jolloin harjoituksiin osallistutaan yhdessä vanhemman tai tutun aikuisen kanssa.

- Nappulat on matalan kynnyksen paikka aloittaa harrastaminen ja mitään aiempaa pelikokemusta ei näissä ryhmissä tarvitse olla, kertoo seuran uusi nappulapäällikkö Riikka Asell.

Desing-liike Valkon yrittäjänä ja RoPSin verkkokaupan pyörittäjänä monelle tuttu Asell hyppää nappulatoimintaan mukaan innostunein mielin. Hänen tehtävänään on organisoida nappularyhmien toiminta. Ryhmien vetäjinä toimivat koulutetut ohjaajat.

- On mahtavaa päästä mukaan tukemaan lasten liikkumista. Kesänappulat voi olla monelle se ensimmäinen askel elinikäiselle harrastukselle, itsekin intohimoinen urheilun harrastaja ja seuraaja toteaa.

Useampia pelitapahtumia kesän aikana

Kesänappuloissa on edellisinä vuosina ollut mukana jopa yli 700 lasta. Kaikki ryhmät kokoontuvat arki-iltaisin kerran viikossa lähikentillä, jotka valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmien aikataulut varmistuvat toukokuun alkupuolella ja toiminta starttaa 16.5.2022 jatkuen aina syyskuun alkuun asti.

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi kesän aikana järjestetään useampia yhteisiä pelipäiviä, joissa nappulajoukkueet pelaavat keskenään.

- Pelipäivät ovat leikkimielisiä tapahtumia, mutta varsinkin vanhemmille nappuloille pelit ovat kuitenkin jalkapalloilun suola, Asell kertoo.

Nappuloiden ja Perhefutiksen hinta on 79 € / lapsi ja seuraavat sisarukset 69 € / lapsi. Hintaan sisältyvät viikoittaiset ohjatut harjoitukset, pelipäivät (ei perhefutis), PUMAn pelipaita ja jalkapallo, vakuutus, Palloliiton lisenssi sekä seurakortti, jolla saa vapaan pääsyn RoPS:n Naisten ja Miesten Kakkosen kotiotteluihin.

Ilmoittaudu mukaan nappulakesään osoitteessa www.ropskauppa.fi

 

Oletko kiinnostunut toimimaan nappulaohjaajana?

Nappularyhmien vetäjinä toimivat muun muassa RoPS:n vanhimmat junioripelaajat. Myös vanhemmat tai esimerkiksi opiskelijat, joilta löytyy valmiuksia ryhmän ohjaamiseen voivat toimia ryhmänvetäjinä. Kaikille ohjaajille järjestetään koulutus ennen kauden alkua. Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Yhteystiedot:

Riikka Asell, Nappulapäällikkö
0400272266, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 1020 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309