ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 12 huhtikuu 2022 09:10

Kristiina Saijets viihtyi hyvin tyttöjen maajoukkueessa

Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)

RoPS:n naisten edustusjoukkueessa tulevalla kaudella pelaava Saijets oli ensimmäistä kertaa mukana ikäluokkansa maaotteluissa.

Suomen U15-tytöt (2007 ja myöhemmin syntyneet) pelasivat voitokkaasti Tallinnassa 5.–10.4.2022 järjestetyssä UEFA Development -turnauksessa. Neljän maan turnauksessa Suomi kohtasi emäntämaa Viron lisäksi Latvian ja Armenian ja voitti kaikki ottelunsa. Laitapuolustajana pelaava RoPS:n Kristiina Saijets pelasi kaikissa kolmessa pikkuhelmareiden ottelussa.  

- Kokemus oli todella mukava. Leirillä ja turnauksessa oli hyvät valmentajat ja sain paljon uusia kavereita. Fiilis joukkueessa oli tosi hyvä myös siksi, että voitimme kaikki pelaamamme ottelut, Saijets kertoo kokemuksistaan.

- Tämä oli myös hieno tilaisuus testata omaa ja Suomen joukkueen tasoa muita joukkueita vastaan.

Saijetsin kausi jatkuu RoPS:n naisten edustusjoukkueen mukana Jari Alamäen valmennuksessa.

Palloliiton sivuilla kerrotaan, että U15-tyttöjen seuraava tapahtuma on heinäkuussa järjestettävä UEFA A -malliryhmäleiri ja maaottelut jatkuvat lokakuussa Eerikkilän tuplamaaottelulla Ruotsia vastaan.

- Jos kutsu tulee uudestaan, niin varmasti menen mielelläni mukaan, Saijets vakuuttaa.

Rovaniemen Palloseuran kasvatteja nähdään vielä myöhemminkin tänä keväänä nuorten maajoukkueiden mukana, kun Neea Tähtisaari on mukana Suomen U16-tytöt (2006 ja myöhemmin syntyneet) joukkueessa, joka osallistuu Walesissä pelattavaan UEFA Development -turnaukseen 17.–24.4.2022.

Tähtisaari harjoittelee vielä tämän kevään naisten joukkueen mukana RoPS:ssa, jota on edustanut koko tähänastisen uransa, mutta sen jälkeen edessä on siirtyminen Oululaisen ONS:n riveihin.

 

Lue lisää Palloliiton sivuilta:

U15-tytöt selvään voittoon Armeniasta

U16-tytöt nimetty UEFA Development -turnaukseen

Luettu 1063 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309