ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 01 helmikuu 2022 11:53

Aaro Tiihonen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkueleirille - Daniel Salmela ja Oumar Balde varasijoilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
RoPSin edustusjoukkuetta ja B-junioreita edustava Aaro Tiihonen on jälleen mukana, kun U17-maajoukkue leireilee.

Rovaniemen Palloseuran Aaro Tiihonen on mukana alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkueleirillä 1.-3. helmikuuta. Leiri järjestetään tuttuun tapaan Eerikkilässä.

Joukkueen päävalmentaja Erkka V. Lehtola valitsi valmennusryhmänsä kanssa mukaan 30 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Tiihosen valinnan lisäksi Daniel Salmela ja Oumar Balde olivat ehdolla leirille varasijoilla. Salmela ja Balde ovat myös sekä edustusjoukkueen että B-junioreiden pelaajia.

Myös hiljattain RoPSiin siirtynyt Joose Rahja on mukana leirillä, mutta hänen tulevaisuutensa Rovaniemellä on vielä auki joulukuussa esiin nousseiden asioiden myötä. Rahjan jatkosta tiedotamme, kun asiat varmistuvat suuntaan tai toiseen.

Luettu 890 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309