ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 24 syyskuu 2021 14:36

Uudet ikäkausijoukkueet aloittavat. Syksyllä perustetaan joukkueet 2015 syntyneille pojille ja tytöille.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ilmoittautuminen RoPS:n ikäkausijoukkueisiin on käynnissä. Tänä syksynä perustetaan joukkue nuorimmille 2015 syntyneille tytöille ja pojille. Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Ikäkausijoukkueisiin liittyminen on erinomainen tapa jatkaa jalkapalloharrastusta Nappuloiden jälkeen tai aloittaa kokonaan uusi liikunnallinen harrastus.

Nappuloihin verrattuna ikäkausijoukkueissa siirrytään jo oikeaan joukkuetoimintaan. Joukkue harjoittelee ja kiertää turnauksia yhdessä. Mukana ovat omat joukkuekaverit ja tutut valmentajat sekä taustahenkilöt.

Tänä syksynä perustetaan joukkueet seuraavalle vuonna 2015 syntyneille tytöille ja pojille. Mikäli olet kiinnostunut liittymään, voit ottaa yhteyttä joukkueiden valmentajiin.

Vuonna 2015 syntyneiden poikien joukkuetta valmentaa pitkän pelaajauran omaava Sini Turpeenniemi: 040 8365323 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vuonna 2015 syntyneiden tyttöjen joukkueesta vastuun ottaa myöskin pelikentiltä tuttu Antti Okkonen: 040 775 6306 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ikäkausijoukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Myös vanhemmat kuin 2015 syntyneet ovat tervetulleita mukaan. Yhteyttä voi ottaa Antti Okkoseen.

Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan, olisiko jalkapallo se oma harrastus. Harjoituksissa voi käydä alkuun ilman sitoutumista. Jos toiminta tuntuu omalta, voi joukkueeseen liittyä kokeilun jälkeen.

Luettu 1166 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309