ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 12 touko 2021 09:49

RoPS:n Nappuloissa on imua – Jalkapallo on Rovaniemen kesän ehdoton ykköslaji

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mirva Harjunen luotsaa ja huolehtii RoPS:n Nappuloista Mirva Harjunen luotsaa ja huolehtii RoPS:n Nappuloista

Tänäkin kesänä sadat lapset juoksevat pallon perässä ympäri Rovaniemen lähikenttiä. Jalkapallo on Rovaniemen kesän ehdoton ykkösharrastus, ja RoPS:n Nappulat on paikka, jonne lapset haluavat tulla.

- Meille tärkeintä on hauskanpito, RoPS:n nappulavastaava Mirva Harjunen sanoo.

- Haluamme saada lapset liikkumaan. Jalkapallo on hieno laji, josta saa paljon uusia ystäviä, ja lajitaitojakin oppii ihan leikin varjolla.

Nappuloissa osallistumiskynnys on mahdollisimman matala. Joka ikinen tyttö ja poika on tervetullut mukaan.

Nappuloissa on toimintaa 2009 – 2018 syntyneille lapsille. Kaikkein nuorimmat 2017 – 2018 syntyneet harrastavat turvallisissa Perhefutis-ryhmissä.

Kausi RoPS:n Nappuloissa käynnistyy toukokuussa, joten mukaan ehtii vielä erinomaisesti. Pelit pyörivät syyskuulle saakka.

Toissakesänä RoPS:ssa palloili ennätysmäärä yli 800 Nappulaa, ja ennakkoilmoitusten mukaan samoihin lukuihin päästään myös tänä kesänä.

RoPS:ssa Nappulat ovat hyvissä käsissä. Ohjaajien koulutukseen ja valintaan paneudutaan huolella.

- Vetäjät ovat pitkälti meidän omia pelaajiamme, Harjunen kertoo.

- Naisten edustusjoukkueesta, B-pojista ja akatemiajoukkue RFA:sta olemme saaneet todella loistavia ohjaajia, jotka tulevat erinomaisesti toimeen lasten kanssa.

Samalla RoPS myös työllistää rovaniemeläisiä nuoria. Jokaiselle nappulaohjaajalle maksetaan työstään reilu korvaus.

Mirva Harjunen haluaa muistuttaa siitäkin, että jalkapallo on edullinen harrastus. Koko kesä RoPS:n Nappuloissa maksaa ainoastaan 69 euroa ja sisaralennuksella 59 euroa.

- Yhteistyökumppaneidemme ansiosta pystymme pitämään Nappuloiden hinnan matalana, Harjunen kiittelee.

- Rovaniemi on urheilukaupunki, ja tässä se näkyy. Moni yritys kokee tärkeänä kantaa omaa yhteiskunnallista vastuutaan tukemalla lasten liikuntaa.

Nappuloiden hintaan sisältyy laadukas PUMAn varustepaketti, joka kaupasta ostettuna maksaisi 63 euroa. Paketti sisältää oman pelipaidan, shortsit, sukan sekä pallon.

Lisäksi paketti kattaa lisenssin, vakuutuksen ja Seurakortin, jolla on pääsy RoPS:n kotiotteluihin Miesten Ykkösessä, Naisten Ykkösessä sekä akatemiajoukkueen peleissä Miesten Kakkosessa.

Nappulat pyörivät ympäri Rovaniemeä kaupunginosien lähikentillä. Ilmoittautuminen on käynnissä RoPS:n verkkokaupassa: www.ropskauppa.fi

Luettu 925 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309