ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 11 touko 2021 13:01

Leo Autti ja Pyry Rajanen valittiin alle 15-vuotiaiden maajoukkueleirille - Joel Niska varalla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
Pyry Rajanen (vas.) ja Leo Autti (oik.) Pyry Rajanen (vas.) ja Leo Autti (oik.)

Rovaniemen Palloseuran 2006-syntyneet Leo Autti ja Pyry Rajanen ovat valittu Suomen alle 15-vuotiaiden poikien maajoukkueen leirille Eerikkilään.

U15 maajoukkuevalmentaja Kai Nyyssönen on valinnut yhdessä tiiminsä kanssa maajoukkueleirille 34 pelaajaa, joiden joukossa ovat RoPSin junioreiden hyökkääjä Leo Autti ja maalivahti Pyry Rajanen. Kaksikon lisäksi varalle valittiin puolustaja Joel Niska. Leiri järjestetään 24.-27. toukokuuta.

Koronatilanne on vaikeuttanut nuorten maajoukkueiden toimintaa. Tällä hetkellä nuorimman maajoukkueikäluokan, 06-syntyneiden, kohdalla tämä on korostunut, sillä joukkue ei vielä ole pelannut ensimmäistäkään maaottelua. Tulevallakin leirillä pelataan ainoastaan joukkueen sisäisiä pelejä. Suomen Palloliitto korosti tiedotteessaan, että leiri järjestetään turvallisuus edellä.

- Kaikilla on takanaan haastava talvi ja kevät, mutta onneksi harjoittelu on helpottunut viimeisten viikkojen aikana. Meidän maajoukkuevalmentajien lisäksi jokainen pelaaja on varmasti odottanut leiriä, Nyyssönen kertoi Palloliiton sivuilla.

- Olemme myös käyneet erilaisia keskusteluita valmentajien ja valmennuspäällikköjen kanssa pelaajien nykytilanteista. Olemme joutuneet ottamaan yhden askeleen taaksepäin ja lähtemään liikkeelle tietystä pisteestä.

Luettu 2471 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309