ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 12 maaliskuu 2021 14:57

RoPS Pojat 14 aloitaa! Super-Simppa on nyt myös Valmentaja-Simppa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n poikien nuorin ikäkausijoukkue 2014-syntyneille aloitti toimintansa helmikuussa. Poikia valmentaa miesten pelikentiltä tuttu hyökkääjä Simo Roiha.

Valmentaminen on ollut Simo Roihan haaveissa jo pitkään. Nyt hänen muutettuaan tänä talvena takaisin Rovaniemelle, siihen avautui lopultakin mahdollisuus.

Roiha otti haltuunsa helmikuussa perustetun RoPS:n nuorimman ikäkausijoukkueen Pojat 2014 syntyneet.

Pelikentillä Roihan otteista huokuu aina ilo pelaamiseen, ja sen hän haluaa välittää myös omille pelaajilleen. Tekemisen ei tule olla vakavaa, vaan hauskaa ja turvallista.

- Iloa pitää olla. Jos treeneissä on hauskaa, silloin oppiminenkin on hauskaa, Roiha hymyilee.

- Harjoitusten jälkeen jokaisella tulee olla hyvä mieli, että on päässyt liikkumaan ja siinä sivussa ehkä omaksumaan jotain uuttakin.

Nappuloihin verrattuna ikäkausijoukkueissa siirrytään jo oikeaan joukkuetoimintaan.

Joukkue kasataan saman ikäkauden pelaajista, toiminta on ympärivuotista ja sama joukkue pysyy kasassa aina vanhempiin ikäluokkiin saakka. Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu turnauksiin sekä vanhempina alueen sarjoihin.

Pelaajista huolehtivat aina tarkkaan valitut sekä koulutetut valmentajat.  RoPS:n filosofiassa nuorille pelaajille halutaan opettaa ennen kaikkea liikunnan iloa sekä toisten huomioon ottamista.

Aloituskynnys on matala. Aiempaa lajitaustaa esimerkiksi Nappuloista ei tarvita.

- Nythän lajia vasta aloitetaan, Roiha sanoo.

- Ihan kuka vain, joka ikäluokkaan sopii, on tervetullut mukaan pitämään hauska.

Harrastusta voi kokeilla RoPS:n ikäkausijoukkueissa ilman sitoutumista. Ilmoita vain tulostasi etukäteen. Jos lapsi kiinnostuu ja haluaa jatkaa, voi päätöksen tehdä sen jälkeen.

RoPS Pojat 2014 harjoitukset talvikauden ajan ovat:

  • Keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.00 Nivavaaran koulu
  • Sunnuntaisin 15.00 - 16.00 Ounashalli

Lisätietoja: Simo Roiha, 040 078 2826, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Luettu 3810 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309