ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 30 heinäkuu 2020 10:38

RoPSista pelaajia 2005-syntyneiden Helmariturnaukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
RoPSin edustajat Helmariturnauksessa: Amanda Lahtela (vas.), Alma Haapa-aro ja Lotta Kivelä RoPSin edustajat Helmariturnauksessa: Amanda Lahtela (vas.), Alma Haapa-aro ja Lotta Kivelä

Vuoden 2020 Helmariturnauksen joukkueet ja pelaajat on julkistettu. RoPS T04−06 -joukkueesta mukaan pääsi Alma Haapa-aro, Lotta Kivelä ja Amanda Lahtela. Turnaus pyörähtää käyntiin Eerikkilässä torstaina 30.7. ja päättyy sunnuntaina 2.8. 

Helmariturnaus on pelaajatarkkailutapahtuma, josta käynnistyy kyseisen ikäluokan alue- ja maajoukkuetoiminta. Palloliiton aluevalmentajien tekemien pelaaja- ja valmentajavalintojen jälkeen turnaukseen osallistuu yli 200 pelaajaa, 30 valmentajaa ja heidän tukijansa ja kouluttajansa. Alueellisesti jaettuja joukkueita on kaikkiaan kymmenen. RoPSn valmentajista tapahtumassa on mukana Liisa-Maija Rautio, Marko Pirilä ja Juho Luukkonen.

RoPSia edustava tyttökolmikko Alma, Lotta ja Amanda ovat innoissaan lähdössä pohjoisen joukkueen, Team Kuikan, matkaan, jonka menestysmahdollisuuksiin heillä riittää uskoa. 

- Olemme joukkueen leireillä jo oppineet tuntemaan toisemme. Jos pystymme pelaamaan tiiviisti yhteen ja käyttämään vahvuuksiamme hyväksemme, voimme hyvin pärjätä.

Kolmikko suhtautuu jalkapallon pelaamiseen tosissaan, mutta haluavat sen olevan myös hauskaa. Tähtäin on kaikilla Kansallisessa Liigassa, eikä heitä haittaisi, jos sinne pääsisi pelaamaan RoPSin paidassa.

- Turnauksessa pääsemme testaamaan osaamistamme kansallisella tasolla, sen jälkeen tavoitteita voi asettaa tarkemmin. Siellä pystymme näyttämään vahvuuksiamme ja kehittämään heikkouksiamme, tytöt pohtivat.

Olisi hienoa päästä turnauksen viimeisenä päivänä pelattavaan All Stars -otteluun, mutta ylipäänsä koko turnaukseen pääseminen on tietysti saavutus, josta voi olla kiitollinen ja ylpeä, kaverukset tuumaavat yksimielisesti.

Helmariturnaus on sekä pelaajille että valmentajille näytön paikka, josta saa elämysten lisäksi paljon uutta tietoa sekä omasta että muiden ikäluokan parhaimpien pelaajien osaamisesta. Turnauksen huipentava All Stars -ottelu striimataan sunnuntaina suorana lähetyksenä Palloliiton nettisivuilla.

Luettu 1939 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309