maanantai, 15 kesäkuu 2020 12:16

RoPS aloittaa tyttöjen maalivahtivalmennuksen D- ja E-junioreille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Maalivahtivalmentaja Marko Pirilä treenaamassa RoPS B-/C-tyttöjen maalivahtia Sanni Seurujärveä, joka kulkee Ivalosta asti harjoittelemassa ja pelaamassa Rovaniemellä Maalivahtivalmentaja Marko Pirilä treenaamassa RoPS B-/C-tyttöjen maalivahtia Sanni Seurujärveä, joka kulkee Ivalosta asti harjoittelemassa ja pelaamassa Rovaniemellä

Rovaniemen tyttöfutiksessa otetaan taas uusia edistysaskelia, kun RoPSin tyttöjen maalivahtivalmennus käynnistyi viime viikolla.

Valmentajana toimii Marko Pirilä, joka vastaa nyt toista kautta myös RoPS Naisten maalivahtivalmennuksesta. Hän hoitaa samalla ensimmäistä kauttaan RoPSin B-/C-tyttöjen vastuuvalmentajan pestiä. Hän on aktiivisesti monessa mukana, sillä hän on myös Helmariturnauksen maalivahtivalmentaja tänä ja edellisenä kesänä.

Pirilällä on seitsemäs vuosi valmennuskuvioissa menossa: aiemmin hän on ollut valmentajana Naantalin VG-62:ssa, Maskun Palloseurassa, Åbo IFK:ssa ja sekä Turun Pallokerhossa. Pelaajaurallaan hän on maalivahtina voittanut A-junioreiden SM-kullan TPS:ssa.

Pohjoiseen hänet toivat liikunnanohjaajan opinnot Lapin ammattikorkeakoulussa. Nykyään Pirilä pelaa Tornion Palloveikkojen maalivahtina Futsal-Liigassa.

WhatsApp Image 2020 06 15 at 12.24.30Maalivahtivalmentaja Marko Pirilä

Harjoituksissa nuoremmat maalivahdinalut pääsevät harjoittelemaan perustekniikoita ja pallon kiinniottamista sekä totuttelemaan heittäytymiseen.  Vanhempien pelaajien kanssa pelinomainen harjoittelu keskittyy myös taktiseen osaamiseen.

Kaikki innokkaat ovat lämpimästi tervetulleita kokeilemaan! Maalivahteja tarvitaan aina!

Maalivahtitreenit D-junioreille omien harjoitusten yhteydessä torstaisin klo 17.30 - 19.00 Rommelin kentällä.

Maalivahtitreenit E-junioreille omien harjoitusten yhteydessä keskiviikkoisin klo 16.00 - 17.30 Susivoudin kentällä.

Luettu 894 kertaa