ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 25 touko 2020 19:46

RoPS:n Nappulat on kesän ykkösjuttu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n Nappulat kuuluvat Rovaniemen kesään siinä missä jäätelökioskitkin. Viime kesänä RoPS:n Nappuloissa kirmasi ennätysmäärä eli yli 800 nuorta futaajaa. Tänä kesänä nappulatoiminta alkaa 1.6.2020.

Kaikkiaan Rovaniemen Palloseurassa on yli 1200 junioripelaajaa. Sillä määrällä RoPS on koko Pohjois-Suomen suurin lasten ja nuorten liikuttaja.

Seuralle nappulatoiminta luo pohjan kaikelle tekemiselle. Se on vaihe, jolloin lapsi saadaan rakastumaan jalkapalloon ja liikkumiseen ylipäätään.

- Meille on tärkeää, että lapset liikkuisivat mahdollisimman paljon, kertoo RoPS:n nappulatoiminnasta vastaava Juho Luukkonen.

- Tähän jalkapallo on sopivan hauska ja sosiaalinen laji. Liikkuminen tulee mukana ikään kuin leikin varjolla.

Kesällä Rovaniemellä on hyvät olosuhteet jalkapallon harrastamiseen. Viimeisimpänä Ounasrinne sai uuden tekonurmikentän.

- Haluamme tuoda harrastuksen lähelle perheitä, Luukkonen sanoo.

- Meidän toimintamme pyörii Rovaniemen lähikentillä. Tänä kesänä mukana ovat myös Muurola ja Sinettä.

Nappuloihin voivat osallistua kaikki 2008 – 2017 syntyneet tytöt ja pojat.

RoPS on pitänyt osallistumiskynnyksen matalana. Kesä Nappuloissa maksaa ainoastaan 69 euroa, ja hinta sisältää mm. kattavan Puman varustepaketin.

Katse kenties veikkausliigaan?

Kun RoPS:sta puhutaan, mieleen nousevat aina Veikkausliigaa pelaava miesten edustusjoukkue sekä Ykkösen kärkipäähän lukeutuva naisten edustus.

Nappuloista vastaavan Juho Luukkosen mielestä on hyvä asia, että junioreilla on esikuvat lähellä.

- Kyllähän lapset seuraavat esikuviaan ja haluavat kokeilla harjoituksissa samoja kikkoja kuin hekin, Luukkonen naurahtaa.

- Mutta Nappuloissa toiminta on vielä puhtaasti harrastuspohjalla. Täällä ei koulita Veikkausliigapelaajia, vaan opetellaan pitämään hauskaa jalkapallon kanssa.

Toiminnan laatu on kuitenkin asia, johon RoPS:ssa kiinnitetään huomiota. On tärkeää, että harrastus on hauskaa ja turvallista.

Myös kasvatukselliseen puoleen kiinnitetään huomiota. Jalkapallon parissa lapset oppivat toimimaan ryhmässä.

- Koulutamme itse kaikki ohjaajamme, Luukkonen korostaa.

- Käytämme ohjaajina myös meidän naisten edustusjoukkueen sekä akatemiajoukkueen pelaajia. Silloin voi sanoa, että lajitaidotkin ovat ohjaajilla erittäin hyvin hallussa.

RoPS:n Nappulat käynnistyvät kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Ilmoittautuminen tapahtuu RoPS:n verkkokaupassa www.ropskauppa.fi

Luettu 2024 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309