ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 02 joulukuu 2019 15:19

RoPS perustaa uuden harrastejoukkueen 2007/2008 syntyneille pojille.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Harrastejoukkue on kevyempi vaihtoehto tavalliselle ikäkausitoiminnalle. Mukaan pääsee, vaikka ei olisi koskaan harrastanut jalkapalloa. Kiinnostus ja innostus lajia kohtaan riittää. Harrastejoukkue sopii hyvin myös niille pelaajille, joilla on useampi harrastus samanaikaisesti.

Harrastejoukkuetoiminta osaksi RoPS:n pelaajapolkua.

 

Rovaniemen Palloseuralla on tällä hetkellä tarjota junioreiden matalankynnyksen harrastustoimintaa nappulaliigan muodossa. Seuraava pykälä tästä on ollut aina ikäkausitoiminta.

Suora hyppäys nappulaliigasta ikäkausitoimintaan saattaa olla monelle futarin alulle liian kova. Siksi olemme suunnitelleet jo reilun vuoden verran harrastustoimintaa ikäkausitoiminnan ja nappulaliigan välille. Harrastejoukkue ei ole sitova ryhmä, vaan mikäli innostusta ja halukkuutta ilmenee, voidaan harrastejoukkueesta nostaa myös ikäkausitoimintaan - ja päinvastoin.

Toimintamme perustuu urheilullisuuteen ja hyvässä hengessä toimimiseen. Tarkoituksenamme on edistää lasten liikkumista sekä kehittää lasten motorisia ja fyysisiä ominaisuuksia. Pyrimme samalla kehittämään lasten jalkapallotaitoja unohtamatta sitä, että kyse on iloisesta harrastamisesta hyvien kavereiden kanssa. Jalkapalloharrastus antaa myös hyvät valmiudet ryhmässä toimimiseen.

Toiminnassa on pyrkimys kevyempiin kustannuksiin, jotta jalkapallon harrastaminen olisi kaikille mahdollisimman edullista, eikä kaatuisi liian kalliisiin kausimaksuihin ja muihin kuluihin. Kauden aikana ryhmä osallistuu lähialueen turnauksiin sekä pelaa Lapin alueen Revontuli Cupia (Kolari, Sodankylä, Kemijärvi, Kittilä, Ivalo). Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa Ounashallissa ja koulujen liikuntasaleissa.

Harrastejoukkuetta valmentaa Lauri Auno.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
Juho Luukkonen, RoPS
puh. 0407657082 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 2104 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309