torstai, 31 lokakuu 2019 21:34

RoPS perustaa tytöille uuden ikäkausijoukkueen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
E/F-tyttöjä valmentavat Tanja Nousiainen sekä Iris Lukkarila E/F-tyttöjä valmentavat Tanja Nousiainen sekä Iris Lukkarila Sanna Lassila

Tyttöfutiksessa on Suomessa kova buumi meneillään, mihin RoPS vastaa perustamalla uuden E/F-tyttöjen ikäkausijoukkueen. Joukkue on tarkoitettu 2010-2012 syntyneille.

Joukkueessa valmentajina toimivat nuoret mutta kokeneet jalkapalloilijat Tanja Nousiainen ja Iris Lukkarila. Vastuuvalmentajana toimivan Nousiaisen oman uran kohokohtiin kuuluvat Suomen Naisten Liigan pronssimitali FC Hongan riveissä, Ruotsin Elitettanin mestaruus ja nimitys allstars-joukkueeseen sekä maaottelu U19-naisissa. Hän on osallistunut myös A-maajoukkueen leiritykseen, mutta loukkaantumiskierteen vuoksi on joutunut osittain luopumaan omasta pelaajanurastaan. Lukkarila taas on palloillut 8-vuotiaasta asti RoPSissa pelaten nykyisellään RoPS Naisten edustusjoukkueessa.

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa, to 17-18 (Rajan sali) ja su 10.30-12 (Ounashalli). Harjoituksissa löytyy haastetta sopivasti kaikentasoisille. E/F-ikäisissä junioreissa jalkapallon harrastaminen on myös tutustumista ja rakastumista lajiin.

Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2010-2012-syntyneet tytöt taitotasosta riippumatta! Kokeilemassa voi käydä parin viikon ajan. Myös muihin tyttöjunnujoukkueisiin otetaan lisää pelaajia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Hanna Nieminen (p. 040 776 9945, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Luettu 3445 kertaa