keskiviikko, 05 joulukuu 2018 18:14

Lisää tyttöjalkapalloa! RoPS:n uusi tyttöjoukkue kutsuu pelaajia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Lisää tyttöjalkapalloa! RoPS:n uusi tyttöjoukkue kutsuu pelaajia Kuva: Pasi Pikkupeura

Eilen tiistaina Ounashallissa oli jännittävä päivä. RoPS:n uusi tyttöjoukkue 2007-2009 syntyneille tytöille kokoontui ensimmäisiin harjoituksiinsa. Joukkueessa on tällä hetkellä 15 tyttöä ja lisää kutsutaan mukaa.

Tyttöjalkapallo on Rovaniemellä vahvassa nousussa. Kesän Nappuloissa mukana oli peräti 130 aloittelevaa jalkapalloilijaa. Myös nyt startannut tyttöjen nuorin ikäkausijoukkue koostuu pääsääntöisesti RoPS:n omista Nappuloista.

Vasta perustettu joukkue sai nopeasti toistakymmentä pelaajaa, ja mukaan mahtuu edelleen.

- Toimintamme perustuu urheilullisuuteen ja hyvässä kaverihengessä toimimiseen, RoPS:n Nappulapäällikkö Juho Luukkonen kertoo.

- Meille vetäjille suurin palkinto on aina hymyilevä ja iloinen lapsi. Haluamme edistää lasten yleistä liikunnallisuutta jalkapallotaitoja unohtamatta, mutta samalla kyse on hauskasta harrastuksesta hyvien kavereiden kesken.

Tyttöjen esikuvakin löytyy suoraan omasta joukkueesta. Valmennusvastuun jakavat Neea Mäkelä, joka edustaa RoPS:n Naisten edustusjoukkuetta, sekä Sanna Rautio. Rautio pelaa Kemi-Tornion FTK:ssa Naisten Futsal-Liigaa.

Tytöt 2007-2009 ensimmäiset harjoitukset pidettiin tiistaina 4.12. Harjoitukset pyörivät vielä joulukuun ajan kerran viikossa tiistaisin kello 17.00 - 18.00 Ounashallissa. Heti vuoden vaihteen jälkeen viikoittaisia harjoituskertoja on kahdesta kolmeen.

Kaikki kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleita joukkueeseen. Lisätietoja antaa:

Juho Luukkonen, Nappulapäällikkö
040 7657 082, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 1817 kertaa