ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 16 maaliskuu 2018 15:39

RoPS - FC Jazz lauantaina Keskuskentällä. Varmistuuko paikka SM-sarjaan?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS - FC Jazz lauantaina Keskuskentällä. Varmistuuko paikka SM-sarjaan? Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura kohtaa B-poikien SM-karsintojen viimeisessä kotiottelussa porilaisen FC Jazzin. Voitolla RoPS varmistaa paikan ensi kesän SM-sarjaan jo ennen karsintojen päätöskierrosta.

B-poikien päävalmentaja Jussi Vatanen on ottelupäivän aattona niin levollinen, kuin valmentaja voi ylipäätään ennen ottelua olla.
- Tietenkin ottelu täytyy ensin pelata, mutta luotto on kova, Vatanen sanoo.

- Meillä on alla hyvä jakso, ja pelaajat ovat kunnossa sekä käytettävissä. Meillä on huomenna mahdollisuus hoitaa jatkopaikka kotona, enkä näe etukäteen montaa syytä, miksi voittoa ei olisi tulossa.

RoPS voitti edellisellä kierroksella kotonaan JJK:n selvänumeroisesti 4-1. Yksi ottelun hahmoista oli jälleen kerran miesten edustuksessakin debytoinut Rasmus Degerman. Normaalisti puolustavammassa roolissa pelaava Degerman on viimeistellyt karsintojen seitsemässä ottelussa jo kahdeksan osumaa.

- Meidän joukkueessa "Rassella" on vahva panos molempiin suuntiin, Vatanen kehuu.

Kun karsintoja on pelaamatta enää kaksi kierrosta, on RoPS oman karsintalohkonsa kärjessä tasapistein Kuopion Palloseuran yhdistelmäjoukkueen kanssa. Kevättalven ainoan tappion pojat kärsivät kotonaan SJK:lle. Kyseiseen otteluun RoPS joutui flunssa-aallon kurittamana pahasti vajaamiehisenä.

Myös FC Jazz on kohdattu tänä talvena kertaalleen. Tuolloin Seinäjoella pelatussa harjoitusottelussa joukkueet päätyivät vielä tasapeliin.

Huomiselle Jussi Vatanen saanee jalkeille täyden miehistönsä. Poissa varmuudella on ainoastaan Veka Pyyny.

- Olemme pärjänneet viime otteluissa varsin hyvin poissaolijoidenkin kanssa, joten katsotaan nyt, Vatanen myhäilee.

- Meidän edelliseen JJK-otteluun verrattuna saamme myös Sampo Alan takaisin kärkeen. Hänhän oli tuossa ottelussa edustuksen mukana pelaamassa Suomen Cupia Kuopiossa.

B-poikien SM-sarjan toiseksi viimeinen karsintaottelu RoPS - FC Jazz lauantaina 17.2.2018. Kyseessä on samalla kauden ensimmäinen virallinen ottelu Keskuskentällä. Peli alkaa kello 12.00. Otteluun on vapaa pääsy. RoPS:n VIP palvelee kaikkia katsojia.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 1861 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309