ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 24 heinäkuu 2017 14:42

RoPS P04-pojille voitto Kokkola Cupista

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS P04-pojille voitto Kokkola Cupista Kuva: Katja Pesonen

RoPS P04-joukkue toi kultaa Kokkola Cupista. Joukkue voitti D-13 poikien 8v8-sarjan, jossa mitteli 34 joukkuetta.

Ropsilaisten alkulohko oli tiukka. Kolmen joukkueen pisteet olivat tasan, RoPS maalierolla lohkon toisena. Jatkopeleissä RoPS voitti ensin Kannuksen Uran maalein 0-4. Puolivälierässä KPV valkoinen kaatui rangaistuspotkujen jälkeen.

Välierävastustaja vaihtui hetki ennen pelin alkua, kun venäläinen Slavator hylättiin turnauksesta sääntörikkomuksen vuoksi. Vastaan tuli KPV vihreä, jonka RoPSin pojat päihittivät 2-1.

Sunnuntain loppuottelu oli herkullinen Lapin derby, vastakkain RoPS ja KePSin punainen. Ottelu oli tasaista vääntöä, tilanteita kehittyi molemmille maaleille. Puoliajalla KePS johti ottelua 0-1. Tauon jälkeen rovaniemeläiset saivat pelin pyörimään paremmin ja RoPSin Kimi Isometsä tasoitti 1-1.

Finaali päättyi rangaistuslaukauksiin. RoPS taisteli voittoon yhdeksän laukojaparin jälkeen, kun KePS epäonnistui ja RoPSin Elia Rissanen tykitti pallon varmasti maaliin.

RoPS P04 joukkueessa pelaavat Alex Tolra (kapteeni), Valtteri Raudasoja, Mikko Tuisku, Juho Satta, Elias Koivisto (maalivahti), Juho Laitakari, Oskari Sirkka, Elia Rissanen, Jouni Leinonen, Paulus Anttila, Kimi Isometsä, Santeri Närhi, Anttoni Sarajärvi, Elmeri Pesonen ja Jalmari Pesonen.

Valmentajat Mikko Raudasoja ja Mika Satta ovat joukkueesta enemmän kuin ylpeitä: "Turnauksessa jokainen poika osoitti mahtavaa sisukkuutta ja pelasi todella hyvin. Tämä on iso turnaus, jonka voittaminen on upea saavutus!"

Kokkola Cup täytti tänä vuonna 37 vuotta. Turnaukseen osallistui yli 400 joukkuetta.

Teksti ja kuva: Katja Pesonen

Luettu 3665 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309