ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 07 maaliskuu 2017 19:24

Real Madrid Foundation -leiri rantautuu kesäkuussa Rovaniemelle

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Real Madrid Foundation -leiri rantautuu kesäkuussa Rovaniemelle Kuva: Real Madrid Foundation

Kesäkuussa pohjoissuomalaisille nuorille jalkapalloilijoille tarjoutuu tilaisuus tutustua jalkapalloon maailman huipputasolla. Rovaniemen Palloseura ja SantaSport Olympic Training Center järjestävät Real Madrid Foundation jalkapalloleirin Rovaniemellä 13.-16.6.2017.

Leiri toteutetaan kaikilta osin huippuolosuhteissa. SantaSportin saama Olympic Training Center -status myönnetään ainoastaan korkeatasoisille valmennuskeskuksille. Nelipäiväisen leirin jalkapallovalmennuksesta vastaavat Real Madridin akatemiavalmentajat.

- Tämä on liki ainutkertainen mahdollisuus jokaiselle jalkapalloilijalle. Kesällä tänne saapuvat valmentajat edustavat absoluuttisesti yhtä maailman johtavaa urheiluorganisaatiota, RoPS:n osalta leirin onnistumisesta vastaava Ossi Koskela kertoo.

- Lisäksi SantaSportin ympäristö on täydellinen tällaisen leirin järjestämiseen. Meillä on kompaktilla alueella tekonurmikenttä ja jalkapallohalli, saamme käyttää SantaSportin tiloja oheisharjoituksiin, voimme järjestää ruokailun ja majoituksen käytännössä saman katon alla.

Leiri on suunnattu 8-15-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirin päiväohjelma sisältää kaksi Real Madrid Foundationin vetämää jalkapalloharjoitusta sekä päivän rasitustasosta riippuen joko yhden taito- tai huoltavan harjoitteen. Myös urheilijoille räätälöidyt lounaat kuuluvat leirin hintaan.

- Tällaisesta kokemuksesta jokainen osallistuja saa aivan taatusti uutta kipinää jokapäiväiseen tekemiseen. Eivätkä vain leirille osallistuvat pelaajat, vaan myös me valmentajat, Koskela uskoo.

- Nyt meidän nuorille jalkapalloilijoille avautuu mahdollisuus päästä omakohtaisesti näkemään, millaista harjoittelun sisältö on, kun harjoitellaan Realin kaltaisessa ympäristössä. Se on käytettyä kieltä myöden kurkistus jalkapallon kansainväliseen maailmaan - vaikka toki leirin apuvalmentajat ovat suomenkielisiä.

Real Madrid Foundation jalkapalloleiri sisältää kaksi ohjattua jalkapalloharjoitusta päivässä, oheisharjoitukset, lounaan SantaSportilla sekä Real Madridin pelipaidan. Leiri alkaa tiistaina 13.6. klo 9.00 ja päättyy perjantaina 16.6 klo 17. Leirin hinta on 299 €. Leirin aikana tavataan myös RoPS:n Veikkausliigan pelaajia.

Pelaajille leirimajoitus täysihoidolla on 65€ / hlö / vrk sisältäen majoituksen, aamiaisen sekä leirilounaan lisäksi myös päivällisen.

Perheille SantaSport Sporthotellin kahden hengen huone on 99 € / vrk ja neljän hengen huone 179 € / vrk. Huoneen hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, aamukuntosalin, kylpylän käytön sekä kävelysauvojen tai polkupyörien vuokrauksen.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa: www.rops.fi/jalkapalloleiri  

Lisätietoja: Ossi Koskela, puh. 050 431 6997, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuva: Real Madrid Foundation

Luettu 3132 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309