ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 22 helmikuu 2017 00:54

SM-karsinnat jatkuvat - RoPS B kohtaa Vaasan IFK:n

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

B-Poikien SM-karsinnat jatkuvat tänään keskiviikkona Ounashallissa. Seitsemällä pisteellään alkulohkossa neljäntenä ja suorassa jatkopaikassa kiinni oleva RoPS kohtaa IFK Vaasan. Vaasa on neljän pisteen turvin lohkossa kuudentena.

Edellisissä otteluissaan sekä RoPS että Vaasa kärsivät kauden ensimmäiset vierastappionsa. RoPS joutui taipumaan Pietarsaaren Jarolle, Vaasan tunnistettua Tampereen Ilveksen paremmakseen.

Rovaniemeläisten valmentaja Jussi Vatanen kuittasi viime sunnuntaisen tappion lyhyesti.

- Se oli joukkueelta hyvä suoritus, mutta näitä tulee välillä, ettei joka ottelua voiteta, Vatanen naurahti.

Pietarsaareen RoPS:n B-pojat matkustivat kohtalaisen kapealla miehistöllä. Osa pelaajista oli samaan aikaan RoPS:n edustuksen mukana Suomen Cupin ottelussa Kokkolassa. Pyry Hannola puolestaan oli matkustanut poikamaajoukkueen mukana Englantiin UEFA Development -turnaukseen.

Tälle päivälle Vatanen odottaa jo täyttä miehistöä.

- Meillä saattaa olla muutama poissaolo, mutta miehistössähän on kaiken kaikkiaan 22 pelaajaa. Kotiotteluun saadaan varmasti täysi kokoonpano, Vatanen luottaa.

Napapiirille vuotaneiden tietojen mukaan Vaasasta on matkustamassa kovaluinen vastus.

- He eivät pelaa huippunättiä, vaan ovat kohtuullisen suoraviivaisia ja fyysisiä. Sen suhteen vastassa on taatusti vaikea ja jopa ikävä joukkue, rovaniemeläisten päävalmentaja taustoittaa.

- Toisaalta myös meidän peliä leimaa tietty aggressiivisuus ja kova prässi. Se on pelitapa, joka lanseerattiin RoPS:n juniorijoukkueisiin jo ennen edustusjoukkuetta. Nythän edustukseen on alkanut jo tihkumaan meidän oman juniorikoulun läpikäyneitä pelaajia.

Rovaniemen Palloseuran ja IFK Vaasan välinen kamppailu alkaa tänään keskiviikkona kello 18.00. Otteluun on vapaa pääsy. RoPS:n kanttiini palvelee katsojia koko tapahtuman ajan.

Teksti: Pasi Pikkupeura

Luettu 1663 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309