ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 11 helmikuu 2017 20:08

B-poikien SM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
B-poikien SM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina Kuva: Oona Sarajärvi

RoPS:n B-poikien SM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina kolmannen kierroksen ottelulla lahtelaista FC Reipasta vastaan. RoPS:n ja Reippaan välinen ottelu alkaa Ounashallissa kello 11.00.

Ennen sunnuntaisia otteluita RoPS on karsintojen pohjoislohkossa neljäntenä, niukasti kiinni suorasta jatkopaikasta. Joukkueiden edellisissä otteluissa RoPS haki Seinäjoelta 2-2 vierastasapelin SJK:n junioreista. FC Reipas koki tylymmän kohtalon Tampereella. Ilves kynsi Reippaan 9-0.

RoPS:n päävalmentaja Jussi Vatanen ei anna edellisten otteluiden tuloksille isoa painoarvoa.

- FC Reipas on edelleen kuuluisa kasvattajaseura. Tuollaisen tuloksen jälkeen he tuskin haluavat matkustaa Napapiirille saakka ja kokea toista vastaavaa heti perään. Veikkaisin, että meitä on vastassa näyttämisenhaluinen ja tiiviisti puolustava joukkue, Vatanen arvioi.

- Sekin tiedetään, että heidän edellisestä ottelustaan puuttui tärkeitä pelaajia. Se joukkue, joka Rovaniemelle saapuu, voi olla täysin eri kuin Ilvestä vastaan.

Viime syksynä ja tänä keväänä RoPS:n edustuksessa on todistettu omien junioreiden ja erityisesti B-poikien esiinmarssia. Viimeksi tänään lauantaina RoPS:n edustuksen mukana Suomen Cupin ottelussa OPS:aa vastaan oli peräti viisi Vatasen suojattia.

SM-karsintojen ja Suomen Cupin mennessä osittain päällekkäin, on kahden joukkueen kalentereiden sovittamisessa omat haasteensa. Vatanen näkee haasteen kuitenkin positiivisena.

- Parempi näin päin ja toivottavasti poikia pääsee mukaan vielä lisääkin. Sitä vartenhan tätä tehdään ja poikia pusketaan, Vatanen toteaa tyytyväisenä.

- Edustuksen mukana pojat pääsevät ammentamaan esimerkkiä ja mallia tekemiseen. Vaikka meidän harjoitukset ovat välillä rikkonaisempia, niin joukkueen pohjataso kantaa tällaisenkin viikon yli, jolloin poikia saattaa olla treeneistä enemmänkin pois.

RoPS:n ja FC Reippaan väliseen otteluun on vapaa pääsy. RoPS-junioreiden kanttiini palvelee katsojia koko ottelun ajan.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 1954 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309