sunnuntai, 06 marraskuu 2016 17:52

Jimi Vaaralalle Taloon.com Sporttisponssi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran nuori maalivahtilupaus Jimi Vaarala on valittu Taloon.com Sporttisponssin saajaksi. Taloon.com valitsee viikoittain yhden innostuneen nuoren urheilijan tai seuran piensponsorikohteekseen. Tällä kertaa onni lykästi Napapiirille.

RoPS:n B-pojissa pelaava Jimi on harrastanut jalkapalloa jo 5-vuotiaasta saakka. Haaveet ja unelmat ovat korkealla, aina ammattilaiskentillä saakka. Pelipaikka maalivahtina vahvistui vasta kokemuksen myötä.

- Ensimmäinen seurani oli FC Lynx. Siitä siirryin FC Santa Clausiin ja viimeiset vuodet olenkin ollut tiiviisti RoPS:n matkassa, tunnollisena harjoittelijana tiedetty Jimi itse kertoo.

- Meidän joukkueen kohdalla talvikauden treenit alkoivat jo tällä viikolla. Oma tavoite on ensin pääsy B1-joukkueeseen sekä tietenkin saada kauden aikana mahdollisimman paljon pelejä.

Taloon.com on osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppakonserni Bygghemmaa. Taloon.com on asettanut tavoitteekseen tulla Suomen tykätyimmäksi rautakaupaksi. Jimin lisäksi muut Sporttisponssit lötyvät osoitteesta sporttisponssi.taloon.com.

Luettu 2438 kertaa