ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 01 lokakuu 2016 21:32

RoPS-B jäi odottamaan takaporttia SM-karsintaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-nuorten kausi ikäluokan Ykkösessä päättyi lauantaina 1-1 (1-1) kotitasapeliin Haukiputaan Palloa vastaan.

Tasuri oli sikäli karvas, että RoPS putosi lohkon neloseksi ja joutuu odottamaan mahdollista takaporttia talven SM-karsintaan. Lohkoykkönen HauPa oli pelitapahtumien perusteella vastaantulija, mutta RoPSin viimeistely oli nyt heikkoa. Palloa ei saatu verkkoon edes rangaistuspotkusta, kun vierailijan maalivahti torjui vedon. RoPSin ainoan maalin teki Severi Salmirinne avausjaksolla.

– Meille kävi näin useamman kerran tällä kaudella. Joukkueessa on hyvä potentiaali kunhan maalinteko sujuisi, totesi valmentaja Jari Alamäki. RoPS on Ykkösen lohkojen paras nelonen, joten pääsy talven SM-karsintoihin on yhä mahdollista.

– Nyt kuunnellaan, miten Palloliitto paikat jakaa. SM-karsinnat olisivat erinomainen asia jo sen takia, että silloin ei tarvitsi talvelle etsiä harjoitusvastustajia. Karsinnoissa olisi vain merkityksellisiä pelejä kun seulotaan, ketkä pelaavat ensi kesänä varsinaisessa SM-sarjassa, Alamäki kertoi.

RoPSin B-nuorista 15 pelaajaa jatkaa ikäluokassa, joten runkokin olisi hyvin kasassa.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 465 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309