lauantai, 01 lokakuu 2016 21:32

RoPS-B jäi odottamaan takaporttia SM-karsintaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-nuorten kausi ikäluokan Ykkösessä päättyi lauantaina 1-1 (1-1) kotitasapeliin Haukiputaan Palloa vastaan.

Tasuri oli sikäli karvas, että RoPS putosi lohkon neloseksi ja joutuu odottamaan mahdollista takaporttia talven SM-karsintaan. Lohkoykkönen HauPa oli pelitapahtumien perusteella vastaantulija, mutta RoPSin viimeistely oli nyt heikkoa. Palloa ei saatu verkkoon edes rangaistuspotkusta, kun vierailijan maalivahti torjui vedon. RoPSin ainoan maalin teki Severi Salmirinne avausjaksolla.

– Meille kävi näin useamman kerran tällä kaudella. Joukkueessa on hyvä potentiaali kunhan maalinteko sujuisi, totesi valmentaja Jari Alamäki. RoPS on Ykkösen lohkojen paras nelonen, joten pääsy talven SM-karsintoihin on yhä mahdollista.

– Nyt kuunnellaan, miten Palloliitto paikat jakaa. SM-karsinnat olisivat erinomainen asia jo sen takia, että silloin ei tarvitsi talvelle etsiä harjoitusvastustajia. Karsinnoissa olisi vain merkityksellisiä pelejä kun seulotaan, ketkä pelaavat ensi kesänä varsinaisessa SM-sarjassa, Alamäki kertoi.

RoPSin B-nuorista 15 pelaajaa jatkaa ikäluokassa, joten runkokin olisi hyvin kasassa.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 262 kertaa