ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 17 syyskuu 2016 18:18

RoPSin B-tytöt rallattelivat SM-karsintaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin B-tytöt tuulettelivat C-lohkon voittoa. RoPSin B-tytöt tuulettelivat C-lohkon voittoa. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseura pisti verkot tötterölle jalkapallon B-tyttöjen Ykkösen ottelussa Kuopion Pallokissojen kakkosjoukkuetta vastaan.

Lauantaina keskuskentällä pelattu ottelu päättyi maalein 5–0 (4–0). Lauantaina päättyi myös runkosarja, ja RoPS voitti C-lohkon. Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna SM-karsinnoissa. Vastustaja arvotaan maanantaina.

– Tyttöjä taisi jännittää vähän ennen ottelua, mutta erinomainenhan tuo lopputulos oli. Alussa tuntui, että jokainen pelaaja haluaa ratkaista ottelun.

– Viisi maalia oli kieltämättä pieni yllätys, vaikka paikkoja oli melkein tuplamäärään maaleja. Hyökkäystä pitänee skarpata karsinnoissa. Puolustaminen oli nyt tosi hyvää, RoPSin valmentaja Jukka Heino totesi.

RoPS on kunnostautunut erikoistilanteista. Ensimmäinen maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta (oma maali), ja toisen teki Marianna Kallonen suoraan kulmapotkusta.

Kuumin pelaaja oli Ronja Nieminen, joka viimeisteli hattutempun.

Leila Haapea, Julia Heino ja Oonakaisa Ämmälä pelasivat noin puolet ottelusta. Sunnuntaina he ovat mukana naisten Ykkösen pelissä.

Jaarli Pirkkiö
© 2016 Lapin Kansa

Luettu 886 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309