ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 02 syyskuu 2016 11:28

RoPSin B-tytöt pisti paineita Tornioon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ronja Nieminen iski RoPSin B-tyttöjen vierasottelussa torstaina kolme maalia. Ronja Nieminen iski RoPSin B-tyttöjen vierasottelussa torstaina kolme maalia. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen Palloseura pisti paineta torniolaisen TP-47:n suuntaan voittamalla B-tyttöjen Ykkösen vierasottelussa Haukiputaan Pallon 2-joukkueen peräti 1-6 (0-2) torstai-iltana.

RoPS ja TP-47 käyvät kilpajuoksua kumpi seuroista yltää SM-karsintaan. Ennen kolmea viimeistä peliä joukkueet olivat tasapisteissä ja maalierokin oli sama. RoPSilla on nyt jäljellä kaksi ottelua, toinen ONS/2:ta vastaan Oulussa ja päätöskierroksella kohdataan kuopiolainen Pallokissat/2 Rovaniemellä. Tornion tasoittava ottelu on lauantaina, kun sillä on vastassa Pallokissat/2 Torniossa.

RoPSin ykköstykki Haukiputaalla oli hattutempun tehnyt Ronja Nieminen. Milja Fräki onnistui kahdesti ja Leila Haapea kerran.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 1044 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309