ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 20 elokuu 2016 22:26

RoPSin B-tytöt pöllyytti sarjajumboa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura tukevoitti B-tyttöjen Ykkösen kärkipaikkaansa lauantaina voittamalla vieraskentällä varkautelaisen yhdistelmäjoukkue WJK/STPS:n leveästi 0-5 (0-4).

Peli oli käsitelty reilussa vartissa, jolloin numerot olivat 0-3. C-lohkon jumbosta ei ollut vieraiden kyytiin missään vaiheessa. RoPS on pelannut syyskierroksella 5 ottelua ja tehnyt niissä 20 maalia. Omiin on mennyt vain kolme palloa.

Lauantain tehopelaaja oli kaksi maalia viimeistellyt Ronja Nieminen. Muut osumat merkittiin Oonakaisa Ämmälälle, Julianne Arvirannalle sekä Riikka Kiutulle. RoPSilla on pelaamatta syyskierrokselta neljä ottelua. Kaksi seuraavaa näyttävät suunnalle mahdolliselle lohkovoitolle. Joukkue kohtaa hyvin pelanneen TP-47:n ensi viikon sunnuntaina Rovaniemellä sekä 1. syyskuuta sarjakakkosen Haukiputaan Pallon vieraissa.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 463 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309