ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 08 elokuu 2016 10:10

RoPS B-tytöt jatkaa sarjakärjessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-tytöt jatkaa Ykkö­sen C-lohkon kärjessä. Sun­nuntaina joukkue haki tasa­painoisen esityksen päätteek­si 0-2 (0-1) voiton Kokkolasta GBK:sta.

RoPSin tehopelaaja oli Tor­nion apu Leila Haapea iskemällä molemmat maalit. Hä­net palkittiin ansaitusti vieraiden parhaana. Avausmaali syntyi 3. ja toinen 60. minuu­tin kohdalla.

- Olipa kiva katsoa tällai­nen esitys joukkueelta. Tosi hyvä ja tasapainoinen suori­tus. Prässipeli toimi ja tilan­teita oli paljon useampaankin maaliin, summasi tyytyväinen valmentaja Jukka Heino.

Hänellä oli käytössä parhaat voimat, sillä mukana oli mm. kolme lauantaina naisten Yk­kösen ottelussa pelannutta - mm. Haapea.

RoPSin kausi jatkuu ensi sunnuntaina kotiottelulla Sii­linjärven Palloseuraa vastaan. Jos joukkue sen hoitaa, homma on hyvällä mallilla tavoit­teena olevaa SM-sarjanousua ajatellen.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 604 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309