ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 08 elokuu 2016 23:30

RoPSin Pyry Hannola Midtjyllandin leirille ja Ruotsi-maaotteluihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pyry Hannola pukee jälleen Suomi-paidan ylleen. Pyry Hannola pukee jälleen Suomi-paidan ylleen.

Rovaniemen Palloseuran B-poikien Pyry Hannola on valittu U16 maajoukkueeseen kahteen Ruotsia vastaavaan pelattavaan otteluun.

Suomi kohtaa Ruotsin 23.8. Porin stadionilla ja 25.8. Euran urheilukentällä. Vuonna 2001 syntynyt lahjakas Hannola nauttii hienoja kokemuksia jo ennen maaotteluja. Keskikenttäpelaaja sai kutsun harjoitusleirille tanskalaiselta Midtjyllandin U16 akatemiajoukkueelta.

Hannola osallistuu tällä viikolla maanantaina ja tiistaina joukkueen harjoituksiin, ja pelaa joukkueen kanssa Itävallassa Red Bull Salzburgin järjestämässä kansainvälisessä turnauksessa torstaista 11. – sunnuntaihin 13.8.

Turnaus on kovatasoinen, sillä mukana ovat muun muassa Benfican, Werder Bremenin, Valencian ja Manchester Cityn juniorijoukkueet.

– Tämä on hieno paikka ja loistavat olosuhteet, kaksi treeniä on nyt vedetty ja hyvin on mennyt, Pyry Hannola kertoo Tanskasta maanantai-iltana.

Sunnuntaina Hannola pääsi seuraamaan FC Midtjyllandin ja Bröndby IF:n ottelun. Tasan 3-3 päättyneessä ottelussa Teemu Pukki teki kolme maalia.

Poika odottaa turnausta innolla.

– On mahtavaa päästä pelaamaan ikäluokan maailman huippuja vastaan ja katsoa mihin oma taso riittää.

Jos kaikki menee nappiin, on juniorisopimus Midtjyllandiin mahdollinen.

– Pitää toki näyttää tosi hyviä otteita.

Myös kuun lopun maaotteluja Pyry odottaa innolla.

– On tosi hienoa vetää Suomi-paita päälle. Hannolalla on jo tilillään kaksi U16 maaottelua.

Maaotteluihin on valittu kaksi muutakin lappilaistaustaista pelaajaa. RoPSin ex-suurpelaajiin kuuluvan Pasi Tauriaisen poika HJK:n Julius Tauriainen on mukana, samoin kuin legendaarisen “Tornion terrierin” Teemu Tainion poika Maximus Tainio, joka edustaa myös HJK:ta.

Markku Saukko
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 1007 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309