ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 29 kesäkuu 2016 23:59

Kevätkierroksen voitto RoPS:n B-tyttöjen ulottuvilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-tytöillä on pohjoislohkon Ykkösen kevätkierroksen voitto ulottuvilla, kun joukkue kukisti Julia Heinon hattutempun myötä oululaisen ONS:n kakkosjoukkueen kotikentällään 3-2 (1-2) lukemin.

Kun Tornion Pallo-47 aiheutti sarjakärki Klubi-36:lle kauden ensimmäisen tappion, niin RoPS on ennen lauantaisia kevätkierroksen päätöspelejä lohkon kärjessä.

Toisensa lauantaina kohtaavat iisalmelainen Klubi-36 ja Siilinjärven Palloseuran ovat tasapisteissä RoPS:n kanssa. RoPS matkustaa Kuopioon Pallokissojen kakkosjoukkueen vieraaksi ja voitto varmistaisi kärkitilan, sillä RoPS:n maaliero on selvästi paras.

– Nyt kaikki on omissa käsissä, myhäilee RoPS:n valmentaja Jukka Heino. Lohkovoitto tuo kolme lähtöpistettä syyskierrokselle.

RoPS oli oululaisjoukkuetta vastaan kahdesti tappiolla, mutta nousi tasoihin ja voitonjuhlat olivat valmiit, kun Julia Heino viimeisteli voittomaalin lisäajalla.

– Hieno huipennus pelille. Ansaittu voitto, sillä meillä oli kymmenkunta muutakin hyvää maalintekopaikkaa, RoPS-luotsi arvioi.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 322 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227