keskiviikko, 29 kesäkuu 2016 23:59

Kevätkierroksen voitto RoPS:n B-tyttöjen ulottuvilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-tytöillä on pohjoislohkon Ykkösen kevätkierroksen voitto ulottuvilla, kun joukkue kukisti Julia Heinon hattutempun myötä oululaisen ONS:n kakkosjoukkueen kotikentällään 3-2 (1-2) lukemin.

Kun Tornion Pallo-47 aiheutti sarjakärki Klubi-36:lle kauden ensimmäisen tappion, niin RoPS on ennen lauantaisia kevätkierroksen päätöspelejä lohkon kärjessä.

Toisensa lauantaina kohtaavat iisalmelainen Klubi-36 ja Siilinjärven Palloseuran ovat tasapisteissä RoPS:n kanssa. RoPS matkustaa Kuopioon Pallokissojen kakkosjoukkueen vieraaksi ja voitto varmistaisi kärkitilan, sillä RoPS:n maaliero on selvästi paras.

– Nyt kaikki on omissa käsissä, myhäilee RoPS:n valmentaja Jukka Heino. Lohkovoitto tuo kolme lähtöpistettä syyskierrokselle.

RoPS oli oululaisjoukkuetta vastaan kahdesti tappiolla, mutta nousi tasoihin ja voitonjuhlat olivat valmiit, kun Julia Heino viimeisteli voittomaalin lisäajalla.

– Hieno huipennus pelille. Ansaittu voitto, sillä meillä oli kymmenkunta muutakin hyvää maalintekopaikkaa, RoPS-luotsi arvioi.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 272 kertaa