ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 17 kesäkuu 2016 20:47

Vorot iskeneet jo kolmesti RoPSin myyntikojuihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin myyntipisteisiin on murtauduttu Rovaniemen keskuskentällä jo kolmesti alle kuukauden sisällä. RoPSin myyntipisteisiin on murtauduttu Rovaniemen keskuskentällä jo kolmesti alle kuukauden sisällä. Kuva: Anssi Jokiranta

Pitkäkyntiset verottavat Rovaniemen Palloseuran juniorijaoston kassaa.

Keskuskentällä sijaitseviin myyntikojuihin on murtauduttu alle kuukauden aikana jo kolme kertaa – viimeksi torstain ja perjantain välisinä öinä.

– Tämä tapahtui ensi kerran toukokuun lopussa. Silloin murron arveltiin olevan ilkivaltaa, mutta nyt tämä on poliisiasia. Murroista on tehty rikosilmoitukset, kertoo RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen.

Vihreistä myyntikojuista on viety makeisia, limonadia ja viimeksi myös porakone. Jaatisen mukaan tihutöiden taloudellinen arvo alkaa olla ainakin tuhat euroa, varsinkin kun seura joutuu virittämään paikalle hälytysjärjestelmää ja valvontakameroita.

– Ovia on auottu väkivalloin rikkomalla salvat ja lukot. Keskuskenttä suljetaan joka päivä klo 22, joten sen jälkeen sinne ei ole kenelläkään asiaa. Nyt on kaiketi tultu aitojen yli. En tiedä millaisesta porukasta on kyse, mutta ei tämä ammattirikollisten hommalta vaikuta, Jaatinen totesi.

Toimitusjohtajaa tilanne harmittaa senkin takia, että ilkivalta ja varastelu on isku RoPSin nuorisojaoston varainhankintatyölle.

Kari Pyykkö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 442 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309