ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 09 touko 2016 00:32

RoPSin B-tytöt jatkavat kärkipaikalla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura jatkaa vakuuttavia esityksiä jalkapallon B-tyttöjen Ykkösessä.

RoPS voitti sunnuntaina Susivoudin viheriöllä kokkolalaisen Gamlakarleby Bollklubbin maalein 4–2 (0–0). Kotivoiton myötä rovaniemeläisjoukkue jatkaa lohkonsa kärkipaikalla.

– Ensimmäisellä puoliajalla maalipaikkoja oli vaikka kuinka monta, mutta ei vain saatu tehtyä repulla ei millään. Puoliajalla rauhoittelin tyttöjä, ja se tepsi. He malttoivat pelata rauhassa, ja alkoihan niitä maaleja syntyä, RoPSin valmentaja Jukka Heino myhäili tyytyväisenä.

Ottelun ensimmäisen maalin teki kuitenkin vierasjoukkueen Rebecka Holmbäck . Maalihanojen auetessa ropsilaisista onnistuivat Oonakaisa Ämmälä (2), Ronja Nieminen jaJulia Heino.

– Viimeinen vartti oli varmaan kauden parasta peli, valmentaja luonnehti.

JP
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 441 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309