ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 28 tammikuu 2016 11:49

Pyry Hannola U15 maajoukkueleirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Pyry Hannola on valittu U15 maajoukkueen ehdokasleirille. Alle 15-vuotiaiden (1.1.2001) poikien maajoukkue kokoontuu Eerikkilän urheiluopistolle 10. – 12. helmikuuta. Maajoukkueen vastuuvalmentajina toimivat Teemu Eskola ja Kai Nyyssönen.Pelaajat helmikuun leirille on valittu pitkälti elokuussa alkaneen aluejoukkuetoiminnan ja marraskuun tähtitarhatapahtuman pohjalta. Lisäksi kumpikin valmentaja on nähnyt pelaajia paljon jo piirijoukkueaikana.

- Kaikkiaan on ilahduttavaa, että on paljon hyviä pelaajia, joista valita. Trendi on sama kuin on ollut parina aiempanakin vuonna eli potentiaalisten maajoukkuepelaajien määrä on Suomen oloissa iso, Eskola kuvaa.

- Nyt mukana on 26+3 pelaajaa, mutta kauden kaikkiaan kuudessa maaottelussa tullaan hyvinkin luultavasti käyttämään useampiakin pelaajia. Tämän leiriryhmän ulkopuolelta voi hyvin nousta vielä maaotteluihin ja toisaalta nyt mukana olo ei ole takuu siitä, että olisi mukana välttämättä jatkossakin. Haluamme antaa mahdollisimman monelle pelaajalle mahdollisuuden mitata osaamistaan maajoukkuetasolla.

Lähde: Suomen Palloliitto

 

Luettu 2650 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309