maanantai, 05 lokakuu 2015 09:36

Jarkko Luiron kesän saldo: 35 maalia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jarkko Luiro Jarkko Luiro

Rovaniemen Palloseura oli tavoilleen uskollinen loppuun saakka B-poikien Ykkösen syyskierroksella. Runsasmaaliset ottelut päättyivät Oulussa sunnuntaina 10 maalin karkeloihin. RoPS löi Tervarit 4-6 (1-1) ja sijoittui lohkossa neljänneksi.RoPSin maalitykki oli tutusti Jarkko Luiro tekemällä hattutempun vielä päätöspelissäkin. Luiro mätti kauden 18 ottelussa 35 maalia. Se oli koko B-poikien Ykkösen kovin saalis. RoPSin tulivoimasta kertoo Matias Irvankosken 27 maalia, joista viimeisen meni Tervareiden verkkoon. Irvankoski oli kauden tilastokakkonen.

Yhden RoPSin maaleista teki myös Severi Salmirinne. RoPS innostui maalitehtailusta 2. jaksolla kun vastustaja alkoi väsyä.

RoPSin pelaajakaartista puolenkymmentä on harjoitellut kauden aikana Santa Clausin Kakkosen joukkueen mukana ja muutama myös pelannut vaihtomiehenä.

– Kyllä ryhmässä on potentiaalia, mutta nyt alkavat ne ratkaisevat työnteon vuodet tulevaisuutta ajatellen, totesi joukkueen päävalmentajana toiminut Matti Kilpelä, joka lopettaa samalla työt junioripuolella. Hän on ollut RoPSin tehtävissä 3,5 vuotta vakituisena.

B-junioreista kasvaa yli-ikäiseksi vajaat 10 pelaajaa.

KP
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 369 kertaa