ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 30 elokuu 2015 10:06

Happonen iski RoPS-B:n tasoihin yliajalla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran maalipeijaiset jatkuivat B-poikien Ykkösen vierasottelussa lauantaina Seinäjoella SJK:ta vastaan. Ottelussa tehtiin huimat 10 maalia ja pisteet jaettiin lopulta 5-5 (4-3).RoPS nappasi pisteensä sarjakärjeltä yliajalla kun vaihtomies Arttu Happonen iski viidennen maalin kun yliaikaa oli pelattu kolme minuuttia.

RoPSin viidessä syyskierroksen ottelussa ovat verkot venyneet molemmissa päissä. Maalisuhde on 25-18 eli joukkue on tehnyt jokaisessa pelissä vähintään viisi maalia.

Vierailija joutui vartissa takaa-ajaksi kun SJK iski nopeaan tahtiin tilanteeksi 3-0. RoPS-kärki Jarkko Luiro on koko B-nuorten Ykkösen maalipyssy ja nytkin hän teki kolme maalia. Yhteensä Luiro on tehnyt kaudella jo 25 osumaa! Tommi Kiviniemi teki yhden RoPSin osumista. RoPS on lohkon kärkikastia ja voi sunnuntaina nousta jo kakkoseksi mikäli voittaa Kokkolassa KPV:n.

KP
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1397 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309